USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

«Десантник-дезертир», який незаконно перетнув кордон Білорусі з Україною, виявився цивільним

5 Березня 2022 09:35
Інформація про білоруського десантника, який прийшов в Україну здаватися, виявилась не точною. Насправді незаконно перетнув кордон з Україною цивільний громадянин Білорусі, який пояснив свій вчинок тим, що не підтримує участі його країни у війні, тому вирішив покинути її територію.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила речниця Волинського загону ДПСУ Маргарита Вершиніна.

З її слів, незаконно перетнув кордон з Україною не десантник, а цивільний громадянин Республіки Білорусь. Він пояснив, що не хоче перебувати у своїй країні, бо категорично проти війни РФ та Білорусі з Україною.

На чоловіка склали протокол за статтею 204 п. 1 КУпАП і передали його працівникам Нацполіції.

Нагадаємо, начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євгеній Жуков на своїй сторінці у соцмережах повідомив про те, що на Шацькому напрямку затримано десантника з Білорусі.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
володя Показати IP 5 Березня 2022 15:34
Українці ви герої ви нація реред якою мають європейці оголяти голову і низько вклонятися бо вони боягузи що ховають голову в пісок. Вони проявляють солідарніс словами гомунітарним посилом але якщо українці не зліквідують руське зло то помагати вже не потрібно буде а щоб цього не сталося треба щоб цю тварюку було загнано до клітки не тільки україною але спільними зусиллями усіеї европи бо сидячи біля телевізора жаліючи вбитих стареньких .дітей.жінок.розбитих домівок всьго що люди наживали на протязі свого життя важко щось зміниться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus