USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Девід і Вікторія Бекхеми спрямували $1 млн на допомогу українським дітям

9 Березня 2022 01:49
Девід і Вікторія Бекхеми підтримали Україну в період воєнного стану, передусім дітей та матерів. Колишній британський футболіст залучив до допомоги благодійний фонд.

Відоме подружжя разом із UNICEF розпочало збір коштів на підтримку українських дітей, які постраждали в результаті війни.

8 березня Девід Бекхем опублікував відеозвернення із закликом не зупинятися та продовжувати допомагати українським дітям і їхнім матерям.

«Матері змушені тікати разом з дітьми. Родини розриваються. За ніч дітей забрали з ліжок та перетворили на біженців. Війна в Україні триває вже другий тиждень. Потреби сімей загострюються, а 7,5 мільйона дітей зараз перебувають у групі ризику», – наголосив Девід Бекхем.Його фонд «7» для UNICEF розпочинає підтримку українських дітей. Сім’я Бекхемів вже зробила пожертвування в розмірі одного мільйона гривень.

Нагадаємо, оскароносний голлівудський актор Леонардо Ді Капріо пожертвував рекордну суму Збройним силам України. На потреби української армії відомий актор віддав 10 мільйонів доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus