USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дезертири окупантів тікають до Криму через Арабатську стрілку, – розвідка

1 Липня 2022 18:27
На Херсонщині окупанти намагаються втекти з фронту до Криму через Арабатську стрілку, позривавши з себе знаки розрізнення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«В окупованій Калинівці Херсонської області з’явилась група дезертирів віком 18-20 років. Одягнуті у військовий однострій російського зразка, без знаків розрізнення та головних уборів. Просять їжу та воду у місцевого населення. Один з них, ймовірно, поранений. При собі мають три автомати Калашникова. Рухаються в бік Криму. При цьому пересуваються суто вночі, а вдень переховуються», – йдеться в повідомленні.

Загалом, за інформацією ГУР, у Херсонській області фіксують непоодинокі випадки дезертирства російських військових. Головна причина втечі – великі втрати окупантів через точні удари української артилерії. Найчастіше втікачі намагаються діставатися до Криму через Арабатську стрілку. Цей маршрут вважається безпечним та добре «відпрацьованим».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus