USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Жебракують та втікають краденими човнами через Дніпро: у ГУР розповіли, як ведеться окупантам на Херсонщині

16 Вересня 2022 14:57
Підрозділи зс рф, які досі перебувають на тимчасово окупованих територіях Херсонської області, відрізані від налагодженого постачання їжі та питної води.

Зокрема командування десантно-штурмового підрозділу повітряно-десантних військ зс рф, який розташований неподалік Каховки, не може залагодити проблему забезпечення особового складу на передових позиціях питною водою та боєприпасами. Про це інформує Головне управління розвідки.

Місцеве населення відмовляється забезпечувати окупантів продовольством навіть під примусом. Наразі поповнення запасів води і боєкомплекту здійснюють суто вночі цивільним автотранспортом, викраденим у найближчих населених пунктах.

Низка підрозділів окупаційної армії в Херсонській області отримала наказ про виведення особового складу на лівий берег Дніпра, використовуючи для цього маломірні плавзасоби – моторні човни, викрадені у навколишніх селах.

Читати ще: РФ намагається перекинути резерви до Херсона, але ЗСУ контролюють переправи, – британська розвідка

Поблизу місця поромної переправи через Дніпро зафіксовано кілька груп беззбройних рашистів по 10-20 осіб. Ці військовослужбовці відмовилися брати участь у бойових діях. У результаті командири підрозділів зняли їх з усіх видів постачання, вилучили зброю та відпустили «на вільні хліба». Наразі вони змушені жебракувати у місцевих жителів та шукають можливості повернутися додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Вересня 2022 15:56
невже ця дезінформація якось допоможе в боротьбі з московитами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus