USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Дякую за успіхи і перемоги»: міський голова Ігор Поліщук привітав юніорів із здобутками на Чемпіонаті Європи

17 Квітня 2024 13:56
Міський голова Ігор Поліщук разом із директором департаменту молоді та спорту Володимиром Захожим привітав юніорів Луцької громади із перемогами на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Турнір відбувся у сербському місті Бєлград. Четверо юніорів досягли на ньому вагомих результатів: Поліна Ковирнова – І місце, Дарʼя Сакович – І місце, Захар Гончарук – ІІІ місце, Дмитро Петіщев – ІІІ місце.

Міський голова привітав юніорів та їхніх наставників із престижними нагородами, подякував за те, що гідно представляють нашу громаду, область, Україну на міжнародних змаганнях та зазначив, що громада пишається їхніми спортивними успіхами.
«Ми раді, що в нашому місті є такі спортсмени, які своїми перемогами популяризують спорт, – сказав міський голова. – Дивлячись на вас, діти бачать, що є не тільки вулиця, під’їзд, підвал, але є ще спорт. І долучаються до нього. Зрозуміло, не для всіх він стане професією, але однозначно виховає багато рис характеру, які збільшують шанси людини стати успішною».
Читати ще: Мер привітав луцьких спортсменів із достойним виступом на Чемпіонаті Європи з ММА

Ігор Поліщук побажав юніорам нових перемог на спортивних аренах і вручив грошові сертифікати. У свою чергу тренер і засновник луцького клубу бойових мистецтв «Garda» Михайло Савчук подякував міському голові за увагу громади до неолімпійських видів спорту і зазначив, що спортсмени цінують реакцію міської влади на свої здобутки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus