USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ділянку на Рівненській не можна було продати з аукціону через мережі та комунікації

9 Березня 2018 18:58
Ділянку на вулиці Рівненській, 119 не можна було продати з аукціону, оскільки там розміщені мережі та комунікації, тому, згідно законодавства, продавати таку ділянку з аукціону не можна.

Про це йшлося 9 березня під час прямого ефіру телепередачі «Протилежний погляд. Live».

Як розповів депутат Сергій Була, ділянку на Рівненській, 119 не можна було продати з аукціону, бо, згідно законодавства, ділянки, на яких розміщені мережі та комунікації (більше 20 кабелів), виставляти на аукціон не можна.

«Ви прекрасно знаєте, що виставляти на аукціон таку ділянку не можна, але вам потрібно зробити картинку, що хтось вкрав землю», - звернувся Сергій Була до екс-заступника міського голови Юрія Моклиці.

Нагадаємо, під час останньої сесії міської ради голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук разом з соратниками наполягали на тому, аби не розглядати проекти рішень щодо надання ТОВ «ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ» на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку на вулиці Вороніхіна, 37 та на вулиці Рівненській, 119. Коли ж більшість депутатів їх не підтримала, протестувальники вдалися до відвертих провокацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Березня 2018 08:19
Напевно Павло Данильчук має своїх інвесторів??
Оленка Показати IP 10 Березня 2018 17:18
Що за дурниці в законі такого не має !!! Придумують щоб людям очі брехнею залити! Це шановний обмеження або обтяження називається!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus