USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У поліції назвали ТОП-5 вулиць Луцька, де найчастіше трапляються ДТП

11 Квітня 2019 21:33
Очільник міської поліції Олег Кічук озвучив перелік найбільш аварійно-небезпечних вулиць Луцька.

Про це начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області повідомив у своєму звіті за 2018-й рік.

Так, згідно зі статистикою луцької поліції, до найбільш аварійно-небезпечних ділянок обласного центру відноситься проспект Відродження. Друге та третє місце у рейтингу вулиць, на яких трапляється найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод, посідають проспект Соборності та вулиці Ковельська.

Четверту позицію серед аварійних ділянок займає вулиця Рівненська. Завершує вищезгаданий перелік вулиця Гордіюк.

Зі слів начальника поліції, найчастіше аварії у трапляються Луцьку світлої пори доби, а також за несприятливих погодних умов.

Серед найбільш поширених причин зіткнень назвали: перевищення швидкості, порушення правил маневрування, недотримання дистанції, проїзд на заборонений сигнал світлофора, порушення правил проїзду перехресть та перебування водія в стані алкогольного сп’яніння.

Згідно зі статистикою луцької поліції, 85% учасників ДТП серед транспортних засобів становлять легкові автомобілі, 16% - вантажні і 4% - мототранспорт.

Із загальної кількості 546 ДТП сталися через керування транспортним засобом водієм напідпитку.

Загалом у 2018 році на території обласного центру трапилось 59 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких постраждали люди, серед яких - шестеро дітей. На жаль, із загальної кількості постраждалих внаслідок ДТП шестеро осіб загинули.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що через неможливість керівництва надати працівникам поліції повноцінний відпочинок у відповідності до трудового законодавства, останні все частіше звільняються за власним бажанням. Також на сайті йшлося про те, що у поліції озвучили рейтинг найпоширеніших злочинів у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ігор Показати IP 11 Квітня 2019 22:02
Часто ловлю себе на думці, що не звернув уваги (не запам'ятав) останні дорожні знаки, які щойно проїхав. А РЕКЛАМУ ЗАПАМ'ЯТАВ!!! На центральних вулицях засилля реклами. Чому її встановлюють перпендикулярно до дороги і так близько до проїзжої частини? На її яскравому фоні дорожні знаки дуже малі і невиразні. Місто заробляє на рекламі але втрачає на травмованих і загиблих. Потрібно щось змінювати.
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2019 22:15
А проспект Перемоги не є топом? Кожен день біля 5 школи аварії і сьогодні не вийняток, аж 3 машини вкупі. Чи в поліції недостатньо інформації чи щось не те. Хоча, поліція каже тільки про ті аварії, які вони реєструють, а про ті де водії розходяться мирно інформації в них немає. Шкода, але даний матеріал не є об'єктивним.
Їздун Показати IP 11 Квітня 2019 23:09
А супер вулицю Набережну (в сучасному - МИЙКОВУ) забули?! Асфальт чи то куски асфальтованого покриття дають можливість зменшити швидкість автомобілів, що також зменшує кількість ДТП! Геніально і просто! Занавіс

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus