USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дітей-пільговиків з Луцької громади запрошують на відпочинок в «Артек»

8 Листопада 2023 11:43
Департамент соціальної політики Луцької міської ради організовує оздоровлення дітей віком від 7 до 18 років в Міжнародному дитячому центрі «Артек» (м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія) на оздоровчу зміну з 13 листопада до 3 грудня 2023 року (тривалість оздоровлення 21 календарний день) для наступних категорій:

- діти з малозабезпечених сімей, які не отримували коштів за експериментальним проєктом е-Оздоровлення;

- діти-сироти;

- діти, позбавлені батьківського піклування;

- діти, один із батьків яких загинув (зник безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, або ж унаслідок захворювань,одержаних у зазначених районах;

- рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї.

Читати ще: Харчування дітей пільгових категорій за державні кошти буде не раніше 2025 року

Для включення в список на оздоровлення дитини одному з батьків/опікунів потрібно звернутися до 10 листопада із заявою та пакетом документів до департаменту соціальної політики Луцької міської ради у кабінет 111. Додаткову інформацію з приводу цього питання можна отримати за номером телефону 0332 284 166.

Перелік документів:

- свідоцтво про народження/паспорт у вигляді ID-картки для дітей після 14 років;

- паспорт опікуна;

- довідка про реєстрацію дитини;

- довідка про підтвердження статусу внутрішньо переміщеної особи для дітей ВПО;

- рішення виконавчого комітету про встановлення статусу дитини-сироти (дитини, позбавленої батьківського піклування) та рішення виконавчого комітету про призначення опікуна;

- медична довідка (форма 079/о);

- посвідчення/довідка, що підтверджує пільговий статус дитини;

- рішення міських (селищних) рад про прийомну сім’ю/створення будинку сімейного типу (копія) та довідка про склад сім’ї, для рідних дітей батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї;

- довідка зі школи про те, що дитині не надавали безоплатну та пільгову путівку до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку в 2023 році за рахунок коштів державного чи місцевого бюджетів (можна донести пізніше).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus