USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Дітей без реєстрації у луцькій поліклініці обділяють медичною допомогою

1 Квітня 2013 18:00
Дітям без реєстрації в Луцькій міській дитячій поліклініці надавали лише невідкладну медичну допомогу, що, мовляв, суперечить Конституції України, - йдеться на сайті прокуратури області.

Так, правоохоронці внесли подання начальнику управління охорони здоров'я Луцької міської ради про усунення порушень вимог Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я».

Прокурорська перевірка в комунальному закладі «Луцька міська дитяча поліклініка» встановила, що дітям без реєстрації надавали тільки невідкладну медичну допомогу.

Такий наказ видав начальник управління охорони здоров'я на виконання рішення Луцької міської ради. Відповідно, його оприлюднили на інформаційному стенді поліклініки. Наказ суперечить Конституції України, що гарантує кожній людині право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування.

Завдяки втручанню прокуратури Луцька наказ начальника управління охорони здоров'я та рішення Луцької міської ради скасовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 1 Квітня 2013 21:43
проснулися нарешті,а де ви були раніше?скільки діток постраждали від вашої бездіяльності...
ірина Показати IP 2 Квітня 2013 12:46
я щось не зрозуміла: а як можуть бути діти без реєстрації ? Як це не зареєстровані діти? Куди їх треба реєструвати?
ViNaPa до ірина Показати IP 5 Квітня 2013 16:22
Тіпа, без луцької приписки. Якщо ти живеш в Луцьку, але дитина прописана в іншому місті, то твоя дитина нікому не потрібна.
ivanova Показати IP 3 Серпня 2013 19:00
якщо шукаєте работу, вам сюди http://www.vobu.com.ua/rus/job/index

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus