USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Діти, яких у Луцьку на переході збило авто, у важкому стані в реанімації

7 Червня 2021 10:41
Двоє дітей, які постраждали в дорожньо-транспортній пригоді 6 червня у Луцьку, в тяжкому стані знаходяться у обласній дитячій клінічній лікарні.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних, наразі діти перебувають в реанімації, старший хлопчик – у вкрай важкому стані. Лікарі роблять усе можливе, щоб врятувати життя дитини.

Нагадаємо, аварія трапилася на пішохідному переході поблизу розважально-оздоровчого комплексу «MOJO HALL». Водій автомобіля Ford Focus здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. Автівка збила чоловіка та двох дітей. Внаслідок аварії легковик «знесло» на зупинку громадського транспорту. Двох дітей доставили в лікарню «швидкі».

Як повідомили у пресслужбі поліції Волині, учора, близько 15-ї години, на вулиці Ковельській у Луцьку, 29-річний житель району, керуючи автомобілем Ford Focus, збив трьох пішоходів: батька та двох малолітніх дітей, віком 9 та 5 років. Постраждалі перетинали проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Усіх трьох з тілесними ушкодженнями госпіталізували. Один хлопчик у тяжкому стані.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про

порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до восьми років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андерсон Показати IP 7 Червня 2021 11:37
дадуть шакалу умовне, в нас завжди так
Ккк Показати IP 7 Червня 2021 12:25
Так хто ж водій, хоч натяком, Ви умієте
та просто я Показати IP 7 Червня 2021 14:42
Не дивно.Нажаль БІЛЬШІСТЬ водіїв ведуть себе на дорозі по хамськи.
Лучанин Показати IP 7 Червня 2021 23:26
Поліція спить ? Чи біля знаків, які міняють що тижня бабло косить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus