USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Діти повернулись на уроки і не розповіли про трагедію: подробиці загибелі підлітка у річці на Волині

13 Січня 2022 20:58
На Волині під час шкільної перерви під кригу провалився 13-річний хлопчик. Діти спочатку самостійно намагались врятувати друга, а тоді покликали на допомогу перехожу. Потім перелякані школярі повернулись на уроки та нічого не розповіли вчителям про трагедію.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Діти побігли на річку під час великої перерви у школі

Трагедія сталась за 500 метрів від школи. Під час шкільної перерви діти прибігли на річку, щоб погратись. Під час цього під лід провалився 13-річний Олег. Його друзі спочатку самі намагались врятувати хлопця, а згодом попросили про допомогу в перехожої. Згодом школярі повернулись на уроки, а жінка викликала рятувальників, оскільки самостійно не змогла витягнути хлопця. Тіло школяра водолази знайшли за кілометр від місця трагедії, оскільки його віднесло течією.

Діти нічого не розповіли про трагедію, бо сподівались, що друга врятують

У школі підлітки нікому не розповіли про трагедію, сподіваючись, що їхнього друга врятують.

«Боялися комусь розповісти, бо бачили, що жіночка вже надає допомогу і подумали, що Олега врятують, а тому і прийшли на урок математики», – каже класний керівник Вікторія Наугольник.

Якраз в той самий день, за півтори години до трагедії, у школі рятувальники проводили відкритий урок про поведінку на воді. Закликали не виходити на лід і розповідали, що робити, аби врятуватися, коли крига під ногами тріснула.

Хлопчик був із багатодітної родини

Загиблий Олег із багатодітної родини, окрім нього, там виховують ще шістьох дітей. В школі кажуть: підліток зазвичай був спокійний, до ризикованих витівок не схильний. У поліції його смерть кваліфікують як нещасний випадок.

«Проводиться досудове розслідування, встановлюються інші свідки та очевидці події», – каже в.о начальника слідчого відділу Володимиро-Волинського районного відділу поліції Дмитро Домрін.

На Волині учням заборонили виходити зі школи

Керівниця управління з гуманітарних питань Володимирської міськради Оксана Бігун розповіла, що після трагедії видали наказ, яким заборонили відпускати дітей зі школи під час перерв. Також відомо, що хлопчик був на річці разом із трьома іншими школярами. Дітей і до трагедії не випускали зі школи, проте хлопчикам в той трагічний день вдалось вислизнути.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 13 Січня 2022 22:23
Дуже переконлива відмазка... Просто страшно. Ніби ж не по 6 років
Сашко Показати IP 13 Січня 2022 22:55
Абсолютна неправда, діти втікли і жодного руху не зробили щоб врятувати хлопця. Намагалась врятувати дівчина ,яка разом з мамою прогулювалась біля річки.
факт Показати IP 14 Січня 2022 08:29
Ось так з дитинства діти привчаються не слухати і не виконувати настанови, застереження... а потім виростають і нехтують законами і іншими правилами, ось вона нація - українці :(
Анонім Показати IP 14 Січня 2022 08:33
Ото й маєте друзі. Буде маніяк красти дитину - теж втічуть і нічого нікому не скажуть.
Анонім Показати IP 14 Січня 2022 09:48
жах. вроді не малі .як так можна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus