USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дівчинка з Волині прибрала лісосмугу й отримала «лайки» у Facebook та місце у виші

27 Вересня 2017 14:51
Волинській школярці, яка самотужки прибрала від сміття лісосмугу, запропонували місце у виші.

Ковельська школярка Яна Воробей отримала пропозицію стати студенткою. Це сталося після того, як дівчина самотужки прибрала від сміття лісосмугу, де вона часто відпочивала з родиною.

Про це повідомляє ВРД НТУ.

Екологічний почин восьмикласниці набув розголосу у соцмережах. А в одному з волинських вишів (Академія рекреаційних технологій і права, - ВН) пішли далі, ніж просто «лайки» у Facebook: школярці запропонували стати студенткою та 100 відсокову знижку в оплаті за навчання.

«Куди не підеш – завжди сміття під ногами, брудно. Особливо після літніх канікул… Восени приходиш в ліс просто прогулятися і завжди біля альтанок та просто під ногами – сміття та усілякий непотріб… Прибирала я сама, але потім прийшов на пробіжку чоловік. Він приїхав на машині зі сміттєвими пакетами та рукавицями, і ми почали прибирати територію», – розповіла Яна Воробей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ді Показати IP 27 Вересня 2017 16:19
Дівчинка молодчинка!)) і чоловік з машиною і керівництво ВИШу теж. Але добре було б встановити відеонагляд, потім вичисляти тих, хто засирає і спочатку натикати їх туди мордами, а потім заставити прибрати.
ВВ Показати IP 28 Вересня 2017 17:50
+++++ молодець, ми всі любимо нашу природу, але просто реально з віком доходить, що потрібно прибирати після себе. А молоді, бажаю продовжувати і підтримувати, в цьому постидного нічого не має. Навпаки респект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus