USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Для досягнення європейської якості електронних послуг у Луцьку потрібно 7 мільйонів

20 Листопада 2019 14:12
На реалізацію програми розвитку електронного урядування та інформатизації у виконавчих органах Луцької міської ради на 2020 рік потрібно 7 мільйонів 100 тисяч гривень.

Про це йшлося 20 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як зазначається, у місті відсутній єдиний телекомунікаційний простір, не сформована єдина інфраструктура міжвідомчого обміну даними в електронній формі, використовуються не стандартизовані формати даних та протоколи обміну. Відсутній механізм автоматичного збору даних та аналітична обробка даних.

Відтак, виконання програми дасть змогу запровадити єдину концепцію розвитку електронного урядування у виконавчих органах міської ради та технологію Smart-city для покращення взаємодії бізнесу, влади та громадян, підвищення прозорості роботи публічних інституцій міської територіальної громади.

Головною метою програми називають розвиток електронного урядування задля досягнення європейських стандартів якості електронних послуг, електронної демократії, відкритості та сприяння створенню сучасної цифрової інфраструктури міста:

- підвищення якості та доступності електронних послуг, спрощення процедур та скорочення адміністративних витрат;

- підвищення якості управлінських процесів, забезпечення контролю за результативністю діяльності виконавчих органів міської ради;

- забезпечення оперативного доступу до публічної інформації та відкритих даних, розширення доступу до цієї інформації та популяризація використання відкритих даних;

- надання можливості безпосередньої участі громади у процесах підготовки проєктів рішень, які приймаються, із застосуванням сучасних технологій та популяризація таких можливостей серед жителів міста.

Відзначимо, що загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, становить 7 мільйонів 99 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 20 Листопада 2019 14:32
Що то є, спіймати одного корупціонера.
! Показати IP 20 Листопада 2019 14:57
ДОЛЛАРОВ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus