USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зареєстрували дві петиції щодо муніципалів

8 Лютого 2017 09:57
Електронні петиції за ліквідацію та на підтримку департаменту муніципальної поліції міськради майже одночасно зареєстрували у Луцьку.

Петицію щодо ліквідації департаменту зареєстрував 6 лютого Олександр Шабала.

«Луцькій міській раді ліквідувати Департамент муніципальної поліції, як орган, що дублює роботу багатьох державних органів і результати діяльності якого не видно. Гроші, які виділяються на Департамент муніципальної поліції віддати Будинку малютки і Геріатричному пансіонату. Будівлю, в якій знаходиться Департамент віддати для використання на конкурсній основі для облаштування гуртків чи спортивних секцій для дітей», - йдеться у петиції, голоси на підтримку якої збиратимуть протягом 12 наступних днів.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ІНІЦІЮЮТЬ ЛІКВІДАЦІЮ ДЕПАРТАМЕНТУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Вже 7 лютого Віктор Савчук зареєстрував електронну петицію на підтримку департаменту муніципальної поліції міськради. Він просить мешканців Луцька підтримати департамент, працівники якого, з його слів, активно виконують роботу з дотримання правил благоустрою Луцька.

«Ці хлопці та дівчата уже довели свою ефективність у знятті МАФів, гаражів та інших споруд, що впродовж років захаращували НАШІ з Вами двори. Дані конструкції крали у наших дітей майданчики, прибудинкові території та зелені зони.

Інспектори показують активну роботу у боротьбі з «сурогатом» на території міста. Показали тих хто захаращує свої території, складує сміття та забруднює Луцьк. Вперше за 20 років у Луцьку видно активну роботу в зазначеній сфері», - йдеться у петиції.

Нагадаємо, у листопаді минулого року депутати міськради скасували скандальне рішення виконкому щодо демонтажу гаражів на вулицях Роговій та Гірній. Тоді власники металевих конструкцій масово оскаржували дії муніципалів.

Своєю чергою, директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська стала фігуранткою скандалу, коли з’ясувалося, що під час додаткової оплачуваної відпустки у період з 7 до 22 листопада 2016 року, наданої їй у зв’язку з навчанням у Львівському регіональному інституті державного управління НАДУ (розпорядження міського голови №2193-рб від 26.10.2016 р.), перебувала за кордоном в особистих цілях.


Щодо головної муніципалки міста розпочали кримінальне провадження щодо розслідування дій у рамках ч.2 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Вася Показати IP 8 Лютого 2017 10:16
Юлю на нары, остальных - на колени
бЕ Показати IP 8 Лютого 2017 10:21
Ну і фотошоп!!!!
777 Показати IP 8 Лютого 2017 10:48
Є більш достойні люди, аніж Юлька. Люди, котрі вболівають за місто і без перегину в одну, чи іншу сторону. Також, котрі мають свою думку і не бояться її висловити.
хм. Показати IP 8 Лютого 2017 11:39
Влада ви що не бачите,що то за юлька? Грати в три шиї,це велика аферистка. І власне через таку керівничку народ втратив віру у маніципальну поліцію, не тільки гнати а на нари !
Микола Показати IP 8 Лютого 2017 12:56
Я давно казав, що те шобло, а особливо Сиротинську, ту гуляку віником вимести з міської ради, то одне позорище.
Наталія Показати IP 8 Лютого 2017 14:46
Витрачати 2 млн на рік ,щоб вони з папочками бігали по вулиці це абсурд . Хай хлопцям з ато ці гроші виділять.
Інна Показати IP 8 Лютого 2017 14:50
Ганьба муніципалам .
Активіст Показати IP 8 Лютого 2017 14:53
Краще ті гроші які виділяються на муніципалів ,виділили бійцям ато на допомогу .
Віта Показати IP 8 Лютого 2017 15:07
Кидати людей в асфальт а відповідальності ніякої ,вкрасти державні кошти а відповідальності ніякої ,що ж це за така поліція ,що їм все дозволено ,хто їх прикриває ?
Мент Показати IP 8 Лютого 2017 15:09
Це муніципальна поліція зареєструвала петицію на підтримку себе . Але це їх не красить . Розформірувати . А сиротинську в тюрму .
ООлена Показати IP 8 Лютого 2017 15:29
Як шкода що гроші які надходять до міської ради витрачаються не раціонально . Для чого тримати муніципалів якщо вони постійно при своїй роботі викликають патрульну поліцію , витрачати з бюджету лишнюю копійку . Чи вони на чомусь іншому заробляють мабуть про свій карман турбуються . Для чого ,діти на лікування не мають .. лікарні занедбані . Маса можна ще назвати куди можна ці гроші витратити . А може вони депутатам для своїх цілей потрібні ,то це вже інше питання . Місту вони однозначно не потрібні .
Саша Показати IP 8 Лютого 2017 16:52
Розвісьте цю фотографію по луцьку .І пенсіонери самі гаражі демонтують Не Юлька а якийсь РЕМБО
Анатолій Показати IP 31 Травня 2017 10:00
Під виглядом приведення у відповідність історичної частини міста та центральних вулиць на демонтаж тимчасових споруд в 2017 році виділено з міського бюджету 1099 тис.грн.Ці кошти «освоювати» буде Департамент муніципальної поліції. Згідно бюджетного запиту Департаменту муніципальної поліції на 2017 рік вартість витрат на демонтаж та зберігання конструкцій становить 1,5 тис.грн. Незрозуміло чому, але згідно оголошеного 07.04.2017 муніципалами тендеру на один об’єкт планується витрачати вже аж 5361 грн. (1099 тис.грн./ 205 шт.), При цьому було оголошено два тендери які відмінені що дає право укласти угоду з «потрібним» виконавцем робіт без проведення державних закупівель. Судячи з практики минулих років така угода Департаментом в особі Сиротинської буде укладена з постійним « клієнтом» підприємцем Книшом. Непоганий заробіток за бюджетні кошти. Виникає питання, які виникли надзвичайні обставини що ціна за рік могла вирости в більш як в три рази ???. І чому при цьому ціна не відповідає бюджетному запиту ???.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus