USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Для Ковеля і Нововолинська придбають нове медичне обладнання

4 Лютого 2019 17:37
На візуалізаційне обладнання для потреб медицини, стоматології та ветеринарної медицини комунальне некомерційне підприємство «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання Ковельської міської ради Волинської області» планує скерувати 1,7 мільйона гривень.

Відповідний тендер медичний заклад оголосив через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 16 лютого. Аукціон має розпочатися 18 лютого.

Мова йде про систему цифрової радіографії з функцією мамографії. Така техніка необхідна для оцифровування рентгенівських знімків.

Цифрова система радіографії повинна бути новою, 2019 року випуску, такою, що раніше не експлуатувалася та не використовувалася. Також техніка має бути зареєстрована в Україні та мати відповідне маркування та пакування.

Гарантійний термін на обладнання – 12 місяців із моменту введення його в експлуатацію. Гарантійне обслуговування повинно виконуватися сертифікованим інженером.

Обладнання ковельському медичному об’єднанню повинні поставити до кінця цього року.

Своєю чергою, для потреб Нововолинської центральної міської лікарні планують придбати фіброгастроскоп для дослідження стравоходу, шлунку та проксимального відділу дванадцятипалої кишки. Устаткування обійдеться медичному закладу в 545 тисяч гривень. Лікарні його мають поставити до 30 квітня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus