USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На «Ягодині» виявили медичне обладнання на понад $57 тисяч

10 Квітня 2020 15:04
На митному посту «Ягодин» виявили «медичне обладнання» на загальну суму понад 57 тисяч доларів США.

Про це повідомили на сторінці Волинської митниці у фейсбуці.

Як зазначається, 09.04.2020 р. прямуючи з Республіки Польща в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний автомобіль марки «Renault».

При проведенні заходів спільно з СБУ у Волинській області на митному посту Ягодин виявили «медичне обладнання» на загальну суму понад 57 тисяч доларів США з невідповідністю заявленої вартості .

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, згідно яких переміщується «медичне обладнання» на загальну суму 57,7 тис. доларів США.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу виявлено подвійний пакет документів, відповідно до яких вартість даного товару 29 тис. доларів США.

Таким чином, з метою безпідставного виведення валютних коштів за межі України, завищено витрати на придбання обладнання, що впливає на сплату податку на прибуток. Службові особи підприємства внесли завідомо недостовірні дані в документи подані до митного оформлення.

Зазначені дії кваліфікуються за ознаками злочину передбаченого ст. 366 Кримінального Кодексу України, матеріали скеровані по підслідності до Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus