USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Безсовісно оббріхує, виправдовуючи свою поразку»: Аваков розкритикував заяви Порошенка

30 Липня 2019 11:48
Глава МВС Арсен Аваков звинуватив експрезидента Петра Порошенка в наклепі після заяви про те, що поліція працювала на виборах проти колишнього глави держави.

Про це Аваков написав у Facebook 30 липня.

«Чи можу я сказати, що була робота проти нас? Була. Була робота проти нас поліції. Була робота проти нас організованих груп, на зразок Шарія, організованих ізсередини країни. Чи вдалося їм нам перешкодити? Ні», – заявив раніше Порошенко.

На що Аваков відповів: «В інтерв’ю УП Порошенко безсовісно оббріхує, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього «була робота поліції». Поліція, як і МВС в цілому, не працювала на нього, а працювала на чесні вибори, на Україну! На жаль, для Порошенка побрехати – наче дихати, і тому він програє!»

Порошенко довів країну до такого емоційного стану, що «люди дуже захотіли повірити не йому, підбрехачеві, а якійсь чесній людині», зазначив глава МВС.

«Він, Порошенко, методично душив боязкі паростки надій у 2014-му, він у цьому винен. Більшість позитивного в ці роки відбувалося не завдяки йому, а всупереч. Можна тільки уявити собі, чого б можна було досягти країні не сконцентруйся він на боротьбі за владу і гроші.

Мені його не шкода. Шкода країну.

І у нас у всіх, і скептиків і розумників, і романтиків і досвідчених – немає іншого виходу, як бажати успіху Зе!! І допомагати йому! Від простої людини до олігарха. Це прямі життєві інтереси кожного з нас.

Інакше неуспіх команди нового президента – фрустрація/розчарування мас рознесе України.

І на цю межу остаточного невіри і надії поставила країну ця людина на ім’я Петро. Не жаль його.

Хоч і по бєспрєдєлу його «кінчати» неправильно і не можна. Не дозволити це хвацьким – важливо. А ось те, за що заслужив відповідати, – нехай відповідає. Не шкода», – пише Аваков.

Як відомо, за підсумками дострокових виборів, партія Порошенка Європейська солідарність посіла третє місце з 8,12% і буде представлена в майбутньому парламенті 23 нардепами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Нато Показати IP 30 Липня 2019 12:12
Вважаю, що поліція спрацювала проти українців. "Чи можу я сказати, що була робота проти нас? Була. Була робота проти нас поліції. Була робота проти нас організованих груп, на зразок Шарія, організованих ізсередини країни. Чи вдалося їм нам перешкодити? Ні" - і чи збрехав конкретно тут? Я справді не розумію, хто допустив до виборів Шарія.
Лучанин до Нато Показати IP 30 Липня 2019 13:04
Хто допустив, то це до ЦВК, а от краще скажіть, що Шарій не так про Порошенка говорив? Проблема Порошенка в тому, що він не чує нікого, крім себе, а на питання: Коли будете боротись з корупцією, його звична відповідь: Це провокатор, це рука москви, їди свічку поставте...
олег Показати IP 30 Липня 2019 12:33
Йди купи собі рошенок і наїшся , Шарій ніколи не брехав в порівнянні від твого рошена, а говорив тільки те що думав і тільки в інтернеті, прикіпає в порохоботів від слова Шарій, бо він рошена мочив по повній програмі в кожному своєму відео.
Анонім до олег Показати IP 30 Липня 2019 13:27
Шарій - ворог України. Перш за все раджу почитати його біографію і послухати перші блоги
олег до Анонім Показати IP 30 Липня 2019 14:36
бачив перші блоги, всепрекрасно і правильно говорив, війна з росією немає ніякого сенсу, не вигідна ні росії ні україні вигідна тількі українськоросійським олігархам
олег до Анонім Показати IP 30 Липня 2019 14:38
Та в перших своїх блогах шарій одразу розкрив ботоферму порошенка і те як він використовував ресурс і те що він з медвичуком насправді друзі, а для нерозумних патріотів він розказував який він патріот як він бореться з росією і хомячки в це вірили.
армiя вiра мова Показати IP 30 Липня 2019 13:41
Ганьба
Віджай Показати IP 30 Липня 2019 14:07
Завдяки Шарію народ побачив на президентських виборах справжнє обличчя Порошенка,тому й не дивно,що Анатолія порохоботи називають рукою Москви.........
Навуходоносор Показати IP 30 Липня 2019 15:53
Никакие шарии не сделали столько паскудства государству, как сделал Педро! А в отношении Шария - то читайте Николая Васильевича Гоголя, который в эпилоге к своей знаменитой комедии "Ревизор" почти двести лет назад написал:"На зеркало неча пинать, коли рожа крива"! Шарий - зеркало нашей действительности, которая и смешная, и страшная, и подлая, и коварная, и продажная, и в чем-то правдивая, одним словом - кривое зеркало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus