USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після виборів Путін з Порошенком та Медведчуком більше не знущатимуться з України, – нардеп

30 Січня 2019 14:51
Після президентських виборів у березні скінчаться знущання над Україною з боку президента Росії Володимира Путіна та його партнерів – чинного президента України Петра Порошенка та путінського кума Віктора Медведчука. Про це заявив кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко у відеозверненні на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, інформують на сайті політсили.

«Пане цинічний бариго, пане Путіне й пане куме Путіна, невже ви не зрозуміли, що вже – все?! Настає кінець вашому тріумвірату, настає кінець вашому знущанню над Україною й українцями! Ми стали не тільки згуртованішими, а й розумнішими! Біжіть хлопці, біжіть!» – наголосив він.

Водночас укропівець засудив учорашні виступи Петра Порошенка та Віктора Медведчука, які брали участь у з’їздах, приурочених до президентських перегонів. Адже останній заявляв про необхідність закріплення в Конституції автономного статусу Донбасу, що становить небезпеку для державності України, а чинний президент назвав себе єдиною альтернативою ставленикам Путіна.

«Два українських бізнесових та політичних партнери Путіна одночасно з дзеркально антагоністичною риторикою провели з’їзди, приурочені до президентських перегонів! Один, цинічний барига, назвав себе єдиною альтернативою ставленикам Путіна, а інший почав розповідати про страшні перспективи для державності України щодо Донбасу, щоб ми ще більше почали боятися Путіна й зрозуміли, що тільки той цинічний барига нас врятує і збереже!» – заявив Олександр Шевченко.
29 січня чинний президент Петро Порошенко організував форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», де оголосив, що йде вдруге на президентсьекі вибори. Водночас біля Міжнародного виставкового центру в Києві, де відбувався захід, активісти розгорнули банер "Вибачте, так а хто замовив Гандзюк?".

Зголом стало відомо, що активістів, які організували акцію, викликали до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 30 Січня 2019 19:22
Прочитал вот "кандидатское" выступление нашего "гаранта". Сплошная БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА! На съезде по выдвижению кандидатом в президенты он в своем докладе слова "пенсия" и "зарплата" произнес всего один раз, слово "бедность" - не упоминал вообще, словосочетание "повышение уровня жизни людей" - отсутствовало вообще, слово "забота" - отсутствовало, слова "медицина и здоровье людей" - отсутствовали, слова "новые рабочие места" - отсутствовали, слово "молодежь" - произнес один раз в контексте обещания. Зато слово "Россия" в его докладе прозвучало 27(!) раз! Он что, президент РФ? И совсем уж удивила на сцене съезда песня в исполнении наспех сколоченного придворного хора, в котором солист группы "Плач Иеремии" пан Тарас смотрелся совершенно плачевно для своих почитателей. Он, видимо, забыл, что европейские музыканты НИКОГДА не участвовали и не участвуют в политических игрищах временщиков, этим рок-музыка всегда выгодно отличалась от попсы. На концерты с его участием - я больше ни ногой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus