USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для волинських сіл куплять шкільні автобуси

20 Квітня 2019 07:00
Два шкільні автобуси планують придбати для забезпечення потреб Самарівської сільради Ратнівського району та Заболоттівської селищної ради Любомльського району.

Оціночна вартість двох транспортних засобів сягає 3,7 мільйона гривень.

Відкриті торги оголосили Самарівська сільська рада та Заболоттівська селищна рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 квітня та 2 травня, а аукціони мають розпочатися 2–3 травня.

Відзначимо, що до складу Самарівської сільради входять 8 сіл (Самари, Боровуха, Головище, Занивське, Козовата, Під’язівні, Теребовичі, Язавні).

Шкільні автобуси громадам мають поставити до кінця червня поточного року.

Мова йде про спеціалізований автобус для перевезення школярів ATAMAN D093S2 або еквівалент пасажиромісткістю не менше 28 місць для сидіння, які мають бути укомплектовані ременями безпеки, підлокітниками на сидіннях із боку проходу та лотками для портфелів.

Гарантійний термін на транспортні засоби має становити не менше 24 місяців або 100 тисяч кілометрів пробігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Квітня 2019 09:00
Нарешті повернуть те що забрали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus