USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До 10-річчя Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в Україні стартує масштабний дитячий турнір з футболу

5 Вересня 2021 16:40
11 вересня з нагоди 10-річчя Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в Україні стартує наймасштабніший дитячий футбольний турнір «Кубок єднання-2021».

Турнір організований Фондом у партнерстві з ГО «Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу» та БФ «Розвиток футболу України».

Передбачено два тури: відбірковий і фінальний. Перший тур пройде на місцевих стадіонах 22 областей України. У ньому візьмуть участь майже 400 команд, які боротимуться за вихід до заключного етапу змагань. Фінальні ігри пройдуть на луцькому стадіоні «Авангард», де 26 вересня відбудеться нагородження переможців «Кубка єднання-2021» і вручення призів.

Організаторами визначено призовий фонд. Незалежно від зайнятого місця, буде відзначений кожен учасник.

Призовий фонд відбіркового туру

За участь і перемогу у відбірковому турі кожна команда-учасник змагань отримає футбольний м’яч, а також гравійований диплом учасника турніру. Кожен член команди — медаль за участь у турнірі.

Нагороди для переможців відбіркового туру

І–IV місця — кубки, медалі, м’ячі (5 — за перше місце, 4 — за друге місце, 3 — за третє, 2 — за четверте), комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо).

Найкращий гравець, воротар, нападник, бомбардир, MVP турніру отримають статуетки.

Призовий фонд фіналістам і переможцям турніру

Кожна команда-учасник отримає кубок фіналіста, сітку для футбольних воріт, манішки для тренувань, м’ячі, а кожен член команди — медаль фіналіста турніру та м’яч.

Нагороди для переможців

І місце — навчально-тренувальний збір команди на 7 днів у Буковелі, кубки, медалі, м’ячі, комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо), комплект спортивної форми для команди (рюкзак, шорти, футболка, тренувальна футболка, гетри, щитки, м’яч).

ІІ–IІІ місця — кубки, медалі, м’ячі, комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо), комплект спортивної форми для команди (рюкзак, шорти, футболка, тренувальна футболка, гетри, щитки, м’яч.

IV місце — кубки, медалі, м’ячі, покращений комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо).

Найкращий гравець кожної команди, воротар, нападник, бомбардир, MVP турніру отримають статуетки.

Організатори забезпечують проживання, харчування учасників, а також проїзд до фінальної частини турніру в Луцьк комфортабельними автобусами.

Читати ще: «Держава відмовилася від фінансування ДЮСШ», – Ігор Палиця про те, як Україна втрачає майбутніх олімпійських чемпіонів

Благодійний фонд «Тільки разом» запрошує всіх долучитися до футбольного свята й підтримати молодих талановитих дітей.

«Ініціатива благодійного фонду «Тільки разом» спрямована на те, щоб привернути увагу як влади, так і української спільноти до проблем спорту. Показати, що в нас є талановита молодь, яка прославить Україну на міжнародних спортивних змаганнях», — наголосив засновник Фонду Ігор Палиця.

Розвиваймо спорт в Україні, вболіваймо за юних спортсменів, даймо їм шанс на визнання та перемогу!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus