USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До бюджету Волині на 2018 рік вноситимуть зміни

3 Грудня 2018 11:10
Кошти на будівництво двох амбулаторій передбачать у рамках змін до бюджету Волині на 2018 рік.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 3 грудня.

Члени комісії розглянули проект змін до показників обласного бюджету на 2018 рік (збільшення і зменшення цільових субвенцій, перерозподіл видатків по головних розпорядниках).

Так, обласний бюджет отримає 50 тисяч гривень цільової субвенції з Луцького районного бюджету та 26 тисяч з Княгининівського сільського бюджету на співфінансування субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області». Про це повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк.

Окрім того, обласному бюджету передали цільові субвенції на співфінансування нового будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини з Ківерцівського районного бюджету – 780 тисяч гривень (йдеться про будівництво Прилуцької амбулаторії) та Вишнівського сільського бюджету – 380,5 тисячі (будівництво Вишнівської амбулаторії).

Одночасно, відповідно до рішення Любешівської селищної ради, на 379,01 тисячі гривень зменшать бюджетні призначення субвенції з місцевих бюджетів на будівництво, ремонт та утримання автодоріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах. Йшлося про ремонт ділянки дороги Любешів-Зарудче, який здійснюватимуть за кошти селищного бюджету.

За зверненням служби у справах дітей Волинської ОДА пропонують збільшити видатки на оплату комунальних послуг та енергоносіїв на 33,25 тисячі гривень для закладів, що надають соціальні послуги дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зміни обумовлюють підвищенням тарифів.

Члени комісії рекомендували підтримати пропоновані зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus