USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пропонують нові зміни до бюджету Волині

18 Листопада 2015 11:57
Ремонт низки медичних та освітніх закладів та кошти на будівництво школи та дитсадка у 55 мікрорайоні Луцька: зміни до переліку об’єктів, які фінансуватимуть за кошти бюджету розвитку, розглянули в облраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 16 листопада.

Депутати розглянули питання про погодження внесення змін до показників обласного бюджету на 2015 рік.

Йшлося про розподіл стабілізаційної дотації. Так, пропонували розподілити нерозподілений залишок коштів стабілізаційної дотації на 2015 рік у сумі 37 690 300 гривень між обласним бюджетом та бюджетами районів і міст обласного значення, внести зміни до видатків обласного бюджету на 2015 рік за головними розпорядникам коштів обласного бюджету та внести зміни до переліку об’єктів, видатки, на які у 2015 році проводитимуться за рахунок коштів бюджету розвитку.



До прикладу, на капітальний ремонт першого поверху будівлі навчально-лабораторного корпусу Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти на вулиці Винниченка, 31 у Луцьку обсяг видатків становить у 2015 році 290 тисяч гривень, на капітальний ремонт хірургічного кабінету поліклінічного відділення та операційного блоку обласного онкологічного диспансеру - 190 тисяч, на виготовлення проектно-кошторисної документації капітального ремонту корпусів Волинського обласного онкологічного диспансеру на вулиці Тімірязєва, 1 у Луцьку – 53,775 тисячі. На будівництво школи і дитсадка в 55 мікрорайоні Луцька обсяг видатків становитиме 1,3 мільйона гривень, на будівництво двоповерхового приміщення дитячого ясла-садка на 4 групи на вулиці Незалежності, 47 у Ківерцях - 500 тисяч гривень.

Як повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк, Липлянська спеціалізована ЗОШ у межах своєї субвенції просить спрямувати із поточних видатків 26 тисяч гривень на капітальний ремонт насосів та водонагрівача.



Також розглянули звернення депутата обласної ради Володимира Бондаря про виділення коштів на ремонт Заболотівської насосної станції у сумі 129,1 тисячі гривень.

Попри те, що члени комісії висловилися на підтримку вказаних питань, через відсутність Володимира Бондара кількість членів постійної комісії була недостатньою для того, щоб ухвалити рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВиБОРЕЦЬ Показати IP 18 Листопада 2015 12:20
Останній раз депутати ділять грошенята...
н-да Показати IP 18 Листопада 2015 13:59
оді старікі сидять.....на пенсію ідіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus