USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Будівництво школи та допомога родинам бійців: ухвалили зміни до бюджету Волині

31 Травня 2018 13:06
Кошти на будівництво школи у Стобихівці Камінь-Каширського району та на матеріальну допомогу родинам загиблих учасників АТО спрямують у рамках змін до обласного бюджету на 2018 рік.

Відповідне рішення ухвалили під час пленарного засідання 20 сесії Волинської облради 31 травня.

З державного бюджету очікується виділення обласному бюджету додаткових коштів на придбання обладнання для обласного перинатального центру. У зв’язку з цим, прогнозується вивільнення відповідного ресурсу, який був затверджений в обласному бюджеті на 2018 рік управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації на вказані цілі.

По управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації зменшуються капітальні видатки по бюджетній програмі 2010 «Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню» загальним обсягом 3,3 мільйона гривень.

Одночасно бюджету Камінь-Каширського району виділяється субвенція з обласного бюджету у сумі три мільйони гривень для виконання робіт на об’єкті «Будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на 350 учнівських місць в селі Стобихівка Камінь-Каширського району».

На 300 тисяч гривень збільшать обсяг цільової субвенції з обласного бюджету на надання матеріальної допомоги у розмірі по 100 тисяч гривень сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України (попереднім рішенням облради відповідні видатки затверджені у сумі 500 тисяч гривень, з початку поточного року таких допомог виплачено двом сім’ям загиблих на суму 200 тисяч гривень).

За пропозиціями департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, зменшують бюджетні призначення по цьому головному розпоряднику коштів за Комплексною програмою розвитку АПК Волинської області на 2016-2020 роки на 338,65 тисячі гривень, які спрямовуються в межах зазначеної програми у вигляді субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам. Субвенція з обласного бюджету місцевим бюджетам спрямовується на дотацію за утримання телиць та нетелів в ОСГ до двохрічного віку (30 тисяч гривень), дотацію власникам особистих селянських господарств, які утримують 3 і більше корів (242,65 тисячі), дотацію сільськогосподарським підприємствам та фермерським господарствам за посів жита та гречки (13 тисяч), дотацію за посадку садів і ягідників (53 тисячі).

За пропозиціями обласної ради від 24 травня зменшуються бюджетні призначення субвенції з обласного бюджету Вишнівському (ОТГ) сільському бюджету для проведення капітального ремонту автомобільної дороги місцевого значення С031021 Вишнів – Підстав’є від 0+398 до км. 2+370 у сумі 500 тисяч гривень, та відповідно на цю ж мету збільшуються бюджетні призначення балансоутримувачу – департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації у сумі 500 тисяч.

Враховуючи надходження до обласної ради та департаменту фінансів облдержадміністрації звернень щодо змін назв окремих субвенцій з обласного бюджету та їх перерозподілу врахують відповідні пропозиції.

Зокрема, субвенції бюджету Велицької ОТГ «для проведення капітального ремонту гімнастичного залу в ЗОШ І-го ст. в с.Кашівка» на суму 155 тисяч гривень та «для проведення реконструкції (тепло модернізація огороджуючи конструкцій) філії для проведення реконструкції (тепломодернізація огорожуючих конструкцій) філії Центру культури та Дозвілля клубу с. Кашівка по вул. Світанкова, 47» на суму 60 тисяч пропонується спрямувати на нову субвенцію для реконструкції вуличного освітлення від КТП95 в с. Кашівка обсягом 215 тисяч гривень; назви субвенцій Рожищенському районному бюджету «для проведення капітального ремонту актового залу ДНЗ яслі-садочок «Дзвіночок» № 2 в м.Рожище» та «для проведення благоустрою території і дитячих майданчиків ДНЗ яслі-садочок «Дзвіночок» № 2 в м.Рожище» прпонували замінити відповідно на «для проведення поточного ремонту актового залу ДНЗ № 2 (ясла-садок) «Дзвіночок» в м.Рожище» та «для проведення реконструкції пішохідних доріжок та проїздів на території ДНЗ № 2 (ясла-садок) «Дзвіночок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus