USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До якого часу лучани зможуть розраховуватися готівкою у транспорті

15 Листопада 2019 15:52
З 11 грудня 2019 року у Луцьку здійснення перевезення пасажирів та багажу стане можливим виключно через оплату проїзду з використанням електронних квитків. Таким чином, розрахуватися готівкою у тролейбусах та маршрутках лучани зможуть лише до 10 грудня 2019 року.

Про це стало відомо сьогодні, 15 листопада, під час засідання позачергового виконкому Луцької міської ради.

З 16 листопада 2019 року в міському транспорті міста Луцька, незалежно від форм власності, в обов’язковому порядку впроваджують автоматизовану систему обліку оплати проїзду, побудовану відповідно до інвестиційних вимог, передбачених у відповідності до двостороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті Луцька.

Так, члени виконавчого комітету ухвалили рішення, згідно із яким одночасна робота двох і більше автоматизованих систем обліку оплати проїзду, використання електронних квитків чи інших способів оплати проїзду, які не передбачені двостороннім договором, в громадському транспорті Луцька в громадському транспорті міста Луцька забороняється.

Окрім того, єдиним законним оператором у Луцьку та на території Луцької ОТГ визначили товариство з обмеженою відповідальністю «СІТІ КАРД СИСТЕМ», яке є єдиною особою, уповноваженою здійснювати справляння плати за транспортні послуги в громадському транспорті Луцька, на період дії договорів щодо організації та обслуговування електронних систем в громадському транспорті

Натомість товариству з обмеженою відповідальністю «СІТІ КАРД СИСТЕМ» в установленому порядку належить зобов’язати всіх перевізників міського пасажирського транспорту м. Луцька незалежно від форм власності невідкладно приєднатися до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті, а також не допускати рух транспортних засобів на міській маршрутній мережі без обладнання АСООП та з вимкненим таким обладнанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
ГОсті Показати IP 15 Листопада 2019 16:18
Треба давати можливість розраховуватись як хто бажає. Це зовсім неправильно!! Я проти. Чому люди не мають право розрахуватись готівкою? Вони ж не хочуть не платити а заплатити готівкою, має бути право вибору.
Ігор до ГОсті Показати IP 15 Листопада 2019 17:40
Для таких випадків є разові квитки. Купили, "прокомпостували", їдете. В європі ніхто не зважає на те, чи знаєте ви, чи ні як користуватися, правда там трохи продуманіше розставляють термінали оплати готівкою
Иван гавнов до Ігор Показати IP 16 Листопада 2019 15:16
в Эвропі іздять на автобусах нових а не на кончиних маршрутках
42 до Иван гавнов Показати IP 18 Листопада 2019 08:26
Там на це є причини
Павлик Морозов Показати IP 15 Листопада 2019 16:25
Сьогодні, 15.11.2019 року їхав маршруткою 11 до ЛПЗ, то читав об"яву: "в марштурці валідатора не має, розрахунок за проїзд готівкою", нижче хтось дописав, а той валідатор нам не потрібний. Думаю, що так воно і буде. Не той настрій та менталітет у Волинян, не бажають сприймати прогрес в державі.
Иван гавнов до Павлик Морозов Показати IP 16 Листопада 2019 15:22
в чому прогресс ? в обшарпаних маршрутках ? купіть нові автобуси и тролейбуси а потім вводте свій квіток
42 до Иван гавнов Показати IP 18 Листопада 2019 08:28
Без валідаторів зможеш забути про нові тролейбуси й автобуси, зате плату за проїзд зроблать гривень так за 20.
нострадамус Показати IP 15 Листопада 2019 16:30
нічого толком не працює, а терміни знову встановлюють...навіщо? встановіть поступовий перехід на протязі з пів року і не баламутьте людей. ви маєте покращити надання послуг транспортного обслуговування, а не створювати додаткові проблеми для жителів та гостей міста. створюється таке враження, що єдине, для чого це робиться - відчитатися що вклалися в невідомо ким встановлений термін. краще б зробили єдину диспетчерську службу для координації графіку руху маршруток різних перевізників. для цього не потрібно дорогостоячих валідаторів та прогами по їх обслуговуванню. бо маршрутки їдуть табунами: то немає по 20 хвилин, то їдуть усі одночасно, одна другу обганяючи і створюючи небезпечну ситуацію на дорогах!
Лана Показати IP 15 Листопада 2019 16:32
У цивілізованих країнах вже давно працює електронна система оплати і обліку проїзду. У нас це "тінньовий" бізнес. Якщо якась аварія, не маючи квитка, нічого не докажеш, що їхав цим автобусом. Це страховка.
скептик до Лана Показати IP 15 Листопада 2019 16:49
у цивілізованих країнах люди звикли жити по закону, а не по понятіям. в УРКАїні переважно все навпаки
цікавий Показати IP 15 Листопада 2019 16:44
Натомість товариству з обмеженою відповідальністю «СІТІ КАРД СИСТЕМ» в установленому порядку належить зобов’язати всіх перевізників міського пасажирського транспорту м. Луцька незалежно від форм власності невідкладно приєднатися до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті, а також не допускати рух транспортних засобів на міській маршрутній мережі без обладнання АСООП та з вимкненим таким обладнанням. А чи читали Ви хто довірена особа товариства????
ВОВК Показати IP 15 Листопада 2019 17:20
У маршрутках ніколи не буде валідаторів !!!!
Лисиця до ВОВК Показати IP 15 Листопада 2019 17:36
Я чомусь тобі вірю
заєць до Лисиця Показати IP 15 Листопада 2019 20:18
а мені по!!!
42 до ВОВК Показати IP 18 Листопада 2019 08:29
В такому випадку має не стати маршуток
Анонім Показати IP 15 Листопада 2019 17:49
Сьогодні люди заходять в тролейбус і карточкою пробують розрахуватись,а кондуктор кричить"НЕ ПРАЦЮЄ",людям сказали що з 11 числа,всі вже підготувались,а тут нічого не готово і люди не розуміють як і що відбувається,морочите голови,знову строки якісь,ви себе цими датами тішите чи як?Візьміть вже зробіть,або не морочте голови людям!!!Заходив в тролейбус на передні двері,ще б сантиметр і голову розбив об той валідатор,подав би до суду,поставили дуже не зручно,а хтось її розібє.
А ло Показати IP 15 Листопада 2019 18:25
А чогото " сіті карт" так повезло? Хто їх вибирав?
СС до А ло Показати IP 15 Листопада 2019 19:39
Грошей більше дали.
скептик до А ло Показати IP 15 Листопада 2019 20:20
тендер принесли
е-пакс Показати IP 15 Листопада 2019 20:28
В салюті на Грушевського термінал Сітікарда не підключений вже напевне більше тижня. Як привезли так і поставили, шнурок скручений клубком і закинутий на підлозі за задню стінку. На жд вокзалі ні одного девайса. Це як? Особисто мені і не помилюсь якщо від імені Лучан скажу - цей термінал мені потрібен на зупинці або неподалік по дорозі до зупинки. Про антимономольну ситуацію навіть і не заїкаюсь. Далі по тексту змушений висловитися в межах доступного, (про себе - язик надзвичайно кортить поматюкатись) - міські мужі про...ли свій мізерний авторитет на голому місці. В загальному вийшло навіть не так як завжди а НАБАГАТО ГІРШЕ. Скажіть будь ласка добрі люди - чого такий бездарний непотріб ще керує нами?
е-бiлет до е-пакс Показати IP 17 Листопада 2019 13:25
Якщо 11 грудня хоча би ОДИН термiнал не працюватиме, не видаватиме картки, хоча би один валiдатор хоч один раз знiме бiльше нiж встановлено на цей Сітікард подавати колективний позов до суду за невиконання подладених на них обов"язкiв згiдно договору.
Анонім Показати IP 15 Листопада 2019 23:06
Як це можна забороняти один із законних способів розрахунків за проїзд? В ЗУ Про транспорт передбачені два способи розрахунку: готівкою або автоматизованою системою зчитування. Не може місцевий орган влади чи якийсь там СітіКардСистем примушувати людей і підприємства до укладення угоди саме з цим турецьким монополістом і платити тільки через валідатори. Це грубе порушення законодавства!
Иван гавнов до Анонім Показати IP 16 Листопада 2019 15:25
хоть один розумний чоловік знайшовся
86 до Анонім Показати IP 18 Листопада 2019 08:31
Тебе ніхто не примушує. Хочеш, оплачуєш проїзд, не хочеш - йдеш пішки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus