USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До кінця року відремонтують трасу Луцьк–Клепачів

2 Липня 2019 08:44
До кінця поточного року планують здійснити капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення О 030534 Луцьк–Жидичин–Кульчин–Клепачів–Т-03-09.

Відкриті торги для визначення виконавця робіт оголосив департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 12 липня, а аукціон має розпочатися 15 липня.

Відремонтувати планують ділянку дороги на відрізку від 13,697 км до 14,600 км у Ківерцівському районі.

Очікувана вартість робіт становить 3 453 882 гривні.

Капітальний ремонт дороги включатиме планування площ, прочистку кюветів, улаштування дорожніх корит, заміну дорожнього одягу, ущільнення асфальтобетонного шару, встановлення дорожніх знаків і нанесення дорожньої розмітки.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Ремонт мають здійснити до кінця поточного року. Підрядник гарантуватиме якість протягом 10 років при виконанні робіт на штучних спорудах і влаштуванні дорожнього полотна, а також упродовж п’яти років при влаштуванні дорожнього одягу.

Нагадаємо, що цього року на території Волинської області заплановано здійснити низку ремонтів доріг. Ознайомитися з переліком можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оптимістка Показати IP 2 Липня 2019 09:18
а дорогу Ківерці-Рожище????
Ольга Показати IP 3 Липня 2019 09:41
Так,а смугу перешкод від Ківерець до Рожищ? Цю частину дороги вже давно дорогою назвати не можна, коли їдеш автомобілем адреналін зашкалює вище,ніж коли катаєшся на американських гірках. Але найгірше те,що це дуже небезпечна ділянка дороги через рівень ДТП.
Служба автомобільних Показати IP 3 Липня 2019 12:55
На ділянці Рожище - Ківерці автомобільної дороги Т-03-09 на даний час проводиться поточний дрібний ремонт найбільш ушкодженого відрізку протяжністю майже 2 км. Окрім того, на вказаній ділянці дороги виконуються роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття (ямковий ремонт).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus