USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька на волейбольну Універсіаду приїхало вісім жіночих команд. Фото

17 Червня 2021 09:42
В обласному центрі Волині стартувала ХVІ літня Універсіади України з волейболу серед жіночих команд, в якій бере участь дев’ять університетських команд.

Відкриття змагань відбулося в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі.

На Універсіаду до приїхали команди з восьми закладів вищої освіти, які представляли Миколаївщину, Сумщину, Одещину, Хмельниччину, Тернопільщину, Чернігівщину, Буковину та Київ. Зазначимо, що в турнірі бере участь і «Волинь – Університет – ОДЮСШ».
У вітальному слові ректор ВНУ Анатолій Цьось зазначив, що нарешті після жорстких карантинних вимог усі мають змогу насолодитися прекрасною грою. Він побажав спортсменкам результативних ударів та подач, гарних прийомів, хороших ігор та перемог.
Про підготовку до змагань розповіла волейболістка команди ВНУ Олена Рудик, яка відзначила, що команда університету готувалася до змагань не у повному складі, адже троє волейболісток викликалися на збори національної збірної. Вона також наголосила, що з більшістю суперниць знайомі через участь у Суперлізі.
«Всі команди хороші та сильні, але у наших дівчат хороший настрій, ми готові перемагати», –зауважила Олена Рудик.

Стартовим матчем Універсіади стала зустріч волинянок та представниць Сумщини. Відзначимо, що змагання триватимуть до 23 червня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus