USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Луцька з-за кордону приїхали лікарі-вірусологи

6 Квітня 2020 15:23
До обласного центру Волині приїхали практикуючі вірусологи з-за кордону, які навчатимуть луцьких лаборантів та ділитимуться з ними досвідом.

Про це під час онлайн-брифінгу у волинській ОДА повідомила заступниця голови обласної державної адміністрації Тетяна Щербак.

З її слів, сьогодні, 6 квітня, до Луцька приїхали експерти з МОЗу, світові практики, лікарі-вірусологи, які ділитимуться власним досвідом з місцевими медиками-лаборантами.

«Вони оцінюють наші потужності, проводять навчання спеціалістів. Перевіряють наявність реагентів для достовірності аналізів», – зазначила посадовиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 6 Квітня 2020 17:31
Не вірять результатам наших досліджень і маштабу захворюваності? Чи бояться, що з часом, коли Європа відіб"ється від корони і відкриє кордони, то наші заробітчани спровокують другу хвилю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus