USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До Євро-2012 в Луцьку з’являться нові вивіски

17 Березня 2010 10:37
Зовнішній вигляд вивісок на зупинках громадського транспорту невдовзі можуть довести до єдиного стандарту.
У коментарі «ВН» головний художник Луцька Ярослав Матвіїв розповів, що до футбольного чемпіонату в обласному центрі Волині вивіски на зупинках громадського транспорту набудуть стандартного формату. Він додав, що існує і відповідне рішення виконкому Луцькради.
Вивіски міститимуть назву зупинки, герб міста із святим Миколаєм - покровителем Луцька. Головний художник міста вважає, що роботи із впорядкування вивісок затягнуться до літа. Саме тоді власники магазинчиків на зупинках транспорту уніфікують вигляд вивіски на зупинці.
Нагадаємо, що заступник луцького міського голови Петро Гоцалюк на одній із нарад міськвиконкому у вересні доручив заступнику директора департаменту містобудування, головному художнику міста Ярославу Матвіїву якнайшвидше розробити стандарт. Він мав би включав розмір і зовнішній вигляд вивіски та був єдиним для всіх.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дядечко Показати IP 17 Березня 2010 11:56
Нема куди витрачати гроші?
Вікінг Показати IP 17 Березня 2010 12:06
Власники магазинчиків на зупинках затягнуть паски і все зроблять, а дороги нехай поремонтують власники жилих будинків, що знаходяться поряд. А сміття взагалі нехай люди не викидають і сміттєві баки, а зразу вивозять на Брище.
Evil Показати IP 17 Березня 2010 16:04
Я просто в шоці. Зате у бюджетних організацій нема взагалі коштів щоб заплатит за послуги, які надаємо їм ми, прості підприємці, фірми, пп і звичайні громадяни. Вони можуть лише роздавати накази і відбирати у нас останнє.
Паша Показати IP 18 Березня 2010 21:25
Нехай Гоцалюк і проінвестує цей проект. Побачимо його реакцію.)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus