USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Доброго вечора, ми з України!»: у Кременчуці автори хіта отримали відзнаки

16 Березня 2022 01:09
Автори трека «Доброго вечора, ми з України» отримали відзнаки у своєму рідному місті. Діджеї, які створили хіт, що надихає українців на перемогу, вже стали зірками не тільки у Кременчуці, а й по всій країні.

Як передає кореспондент УНІАН, у вівторок на сесії Кременчуцької міської ради мер Віталій Малецький вручив відзнаки «За заслуги перед містом» DJ ProBass (Артему Ткаченку) та DJ Hardi (Максиму Мокренку).

Як заявив міський голова, цей трек постійно звучить в ефірі цілодобового інформаційного марафону, на нього створено понад 230 тисяч відеороликів у соцмережах.

«Трек зібрав десятки мільйонів переглядів у різних адаптаціях на відео- та аудіоплатформах і очолив кілька міжнародних музичних чартів. Трек «Ми з України» дає сьогодні українцям та нашим друзям в усьому світі неймовірний заряд енергії, впевненість у Збройних силах та близькій перемозі.

І ми неймовірно пишаємося тим, що авторами треку є наші земляки! DJ ProBass (Артем Ткаченко) та DJ Hardi (Максим Мокренко) стали героями нашого часу. Сьогодні на сесії міської ради я з радістю вручив хлопцям заслужені відзнаки від міста», – зазначив Малецький.

Артема Ткаченка нагороджено нагрудним знаком «За заслуги перед містом». Максим Мокренко отримав нагрудний знак та Подяку міського голови Кременчука.
Довідка

Артем Ткаченко є автором неофіційного гімну Кременчука «В кожного з нас в серці він є», співзасновником фестивалю Extreme zone, чемпіоном України з діджеїнгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Березня 2022 10:38
дуже класний хіт прям за душу бере гордість за наших воїнів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus