USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Доброго вечора, ми з України». У Луцьку запалили PROBASS ∆ HARDI. Фоторепортаж

25 Листопада 2022 09:59
У Луцьку вперше виступили виконавці хіта «Доброго вечора, ми з України» PROBASS ∆ HARDI.

Вечір електронної музики відбувся у рамках благодійного туру університетами України в спорткомплексі ЛНТУ. Колектив у такий спосіб хоче підтримати молоде покоління України і разом допомогти ЗСУ.

Музиканти зібрали десятки мільйонів переглядів на YouTube та надихнули сотні тисяч людей під час повномасштабної війни своїми хітами «Доброго Вечора Ми з України», «Козаки Йдуть», «До Бою». Також у стінах політеху звучали й інші запальні треки. Але щоб потрапити на концерт, потрібно було задонатити на ЗСУ при вході у скриньку чи за QR-кодом на монобанку.
Концерт через відсутність електрики довелося трішки відкласти. Але коли світло увімкнули, то PROBASS ∆ HARDI довели, що краще бути країною генераторів, ніж дегенаратів.

Музиканти подякували студентам за те, що, незважаючи на війну, вони залишилися в Україні та навчаються в українських університетах, адже саме їм відбудовувати нашу країну після перемоги.
PROBASS ∆ HARDI запалили в спорткомплексі електронними мотивами, які поєднувалися з гітарами та барабанами. Вони порадували реміксом пісні «Ой, у лузі червона калина», яка стала однієї з пісень саме повномасштабної війни після виконання її лідером «Бумбоксу» Андрієм Хливнюком.

Також музиканти зіграли «Настане день, закінчиться війна». Гурт дуже зрадів, коли луцькі студенти утворили хоровод, відзначивши, що під час їхнього туру таке відбувається вперше. До слова, на концерт PROBASS ∆ HARDI завітали не лише студенти, а й викладачі, які прихопили з собою дітей.
Насамкінець музиканти наголосили, що російські загарбники не хочуть, аби в Україні була своя музику та культура. Тому вони закликали слухати лише українське та творити історію. А на завершення коцерту студенти разом з PROBASS ∆ HARDI заспівали Гімн України.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 25 Листопада 2022 11:18
А де Аверс де публічний осуд ....? Чому не послідовні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus