USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Добровільне об’єднання ОТГ може завершитися вже цього року

19 Лютого 2018 09:41
Сільські та селищні ради закликали активніше створювати ОТГ, мовляв, 2018 може бути останнім роком добровільного об’єднання.

Про це йшлося під час оперативної наради за участю голови облдержадміністрації Володимир Гунчик 19 лютого.

«Питання ОТГ обговорювали в Кабміні й Адміністрації Президента. Я звертаюся до сільських голів, щоб створювали ОТГ. Адже не виключено, що 2018 рік – останній рік, коли вони створюються добровільно. Зараз формується трирічний бюджет на 2018-2021 роки. І його спланувати держава не може, адже не всі сільради об’єдналися. Потім будуть окремі постанови та рішення, якими держава завершить процес створення ОТГ», - наголосив Гунчик.

Нагадаємо, що навесні на Волині в ще одній об’єднаній громаді будуть вибори - Волинська ОДА направила звернення до Центральної виборчої комісії про призначення перших виборів депутатів Торчинської селищної ради і Торчинського селищного голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus