USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дочка мало не вбила батька лопатою

18 Серпня 2011 10:51
У селі Краснилівка Камінь-Каширського району 30-річна Наталія Ч. посварилася з батьком і спересердя кілька разів рубонула його лопатою по голові.
Жінка ніде не працює і зі своєю дитиною живе у батьківському домі, - пише Волинь-нова.
Начальник сектору дільничних інспекторів райвідділу міліції Пилип Рудчик розповів, що того дня дочка попросила у батька грошей.
Знаючи, що вони потрібні їй на горілку, він не дав. Просив дочку схаменутися, аргументуючи тим, що у неї мала дитина.
Ця розмова закінчилася сваркою, яка переросла у бійку. Дочка схопила лопату і з люттю кілька разів рубонула нею батька по голові.
На крик збіглися сусіди, які викликали «швидку» і правоохоронців.
Потерпілого доставили в травматологічне відділення центральної районної лікарні, де йому зробили операцію. Зараз чоловіка вже виписали додому.
У порушенні кримінальної справи проти Наталії Ч. відмовлено. Як засвідчили результати судмедекспертизи, завдані тілесні ушкодження легкі, із короткочасним розладом здоров’я.
У зв’язку з цим, аби жінку покарати, правоохоронці радили батькові звернутися в суд в порядку приватного обвинувачення. Однак він заявив, що з дочкою, якою б вона не була, судитися не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
SPIKER Показати IP 18 Серпня 2011 12:00
ну от хай і не судиться...а через місяць прочитаємо нову статтю:Дочка зарубала батька сокирою(заколола вилами,посікла косою)-варіант на вибір...
Сергій до SPIKER Показати IP 17 Травня 2012 15:31
о вона живе в моєму селі!!
Сергій Показати IP 17 Травня 2012 15:29
О да я живу в одному селі з нею хоча вона поки без приключеній!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus