USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Документ, який видають тижнями, Вусенко отримала за 2 години

6 Червня 2017 15:28
Лист з виконавчої служби, який, як правило, видають по декілька тижнів, екс-секретар міської ради Юлія Вусенко отримала за декілька годин.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив адвокат виконувача обов'язків міського голови заступника Луцького міського голови Григорія Пустовіта, з яким судилася Вусенко - Віктор Веремчук.

Як стало відомо юристу з власних джерел, виконавчий лист пані Вусенко отримала сьогодні об 11 годині. Проте яким чином – невідомо. Адже отримати виконавчий лист за 2 години, зі слів юриста, – нереально.

«Потрібно написати заяву, здати в канцелярію, там її зареєструвати, голова канцелярії розписати на керівника апарату, той – на суддю, суддя дає вказівку помічникові, який виписує виконавчий лист. Це все зробили за 2 години.

Потім з цим листом пішли у виконавчу службу. Там лист мають зареєструвати, призначають виконавця, який відкриває провадження та виносить постанову, яку надсилають сторонам і так далі», - описує процедуру Віктор Веремчук та додає, що при нормальних умовах все те, що Вусенко встигла за декілька годин займає від тижня до місяця часу.

Нагадаємо, екс-секретар міської ради Юлія Вусенко, яка перемогла в суді першої інстанції у справі про її поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради, заявляла, що 6 червня збирається вийти на роботу і приступити до виконання своїх обов'язків.

Відповідно до чинного трудового законодавства, поновлення на роботі здійснює роботодавець - міська рада. Тому, як коментував раніше Віктор Веремчук, якщо буде виконуватись рішення в примусовому порядку і прийде виконавча служба з відповідним листом, то вона ( виконавча служба, - ред.) має звернутись до роботодавця з відповідним зверненням, яке адресують даній юридичній особі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бідна Юля Показати IP 6 Червня 2017 17:12
От напнулися, і знов нічого не вийшло. Дайте вже спокій тій раді най працює
Лучанин Показати IP 6 Червня 2017 19:34
Офігіти, мабуть погано просять якщо 2 тижні получають. Є регламент роботи виконавчої служби от і зробили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus