USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вусенко не дозволять занурити місто в хаос», - Пустовіт

23 Березня 2017 17:18
Депутат міськради Григорій Пустовіт вважає, що обранцям громади треба готуватися до затяжної судової тяганини у справі за позовом Юлії Вусенко. Але це не привід до зупинки роботи міськради, навпаки, рада працює.

Про це він заявив під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 березня.

Нагадаємо, депутати планують звернутися до Верховної Ради з проханням призначити якнайвище вибори міського голови.

Депутат Григорій Пустовіт, з яким судиться колишній секретар міськради Юлія Вусенко, цю ініціативу підтримав.

«Місто повинне мати легітимного міського голову, а не людину, яка хапається й не може відступитися від крісла секретаря і дуже хоче виконувати обов’язки міського голови. Перше рішення суду вже є і, думаю, Юлія Вусенко зрозуміла сама, що допустити, щоб місто поринуло в хаос - ніхто їй не дозволить. Я не вважаю, що сьогодні - хаос, я вважаю, що сьогодні існує закон і згідно закону діє Луцька міська рада», - вважає він.

Депутат пояснює: Луцька міська рада дієздатна і приймає рішення. Та депутатам варто готуватися до того, що їх буде викликати прокуратура, і вони даватимуть пояснення слідчим, ходитимуть до суду.

«Якщо сьогодні для колишнього секретаря ради позиція 24-х депутатів не є визначальною, то вона буде подавати і далі в суд. Але це не хаос. Це називається політична боротьба. І ми повинні для себе чітко сказати, що проблема Луцької міськради полягає не в міській раді, а в інших установах, організаціях, з яких окремі люди хочуть керувати радою, не маючи стосунку до місцевого самоврядування», - зауважив він.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Я НЕ ЗНАЮ, НАСКІЛЬКИ ВУСЕНКО САМОСТІЙНА», – ПУСТОВІТ ПРО СИТУАЦІЮ В МІСЬКРАДІ

Григорій Пустовіт пояснив: закон говорить, що депутати визначають, хто має бути секретарем і виконувачем обов’язків міського голови. А якщо депутати думають, що конфлікти, породжені колишнім секретарем ради припиняться після виборів – то не варто, на його думку, тішити себе ілюзіями. Адже Юлія Вусенко сказала, що йтиме «до кінця», тож судові засідання будуть і при новому міському голові.

«Ми повинні налаштовуватися на довгу, років на три, судову тяганину. Але жодна тяганина не примусить депутатів зупинитися повноцінно працювати. Хаосу, безладу, безвладдя немає, є нормальна робота ради. Але доки Юлія Вусенко і ті, хто за нею стоять, будуть організовувати боротьбу з міською радою – триватимуть протистояння», - підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 23 Березня 2017 19:59
Ми його самі зануримо!
2 Показати IP 23 Березня 2017 21:57
Та поставте ту Вусенко на своє місце!
Анонім до 2 Показати IP 23 Березня 2017 22:24
))))))
Куня Показати IP 24 Березня 2017 01:26
Причина у такому доборі кадрів : обранця на секретаря , і найманців на заступників.
вова згоранець Показати IP 25 Березня 2017 23:08
Вусенко терминово поставити головою миськой ради! Вусенко всих ставить в позу и имеет як хоче и коли хоче! Баба вона и в Африци баба! Таки опричники як Вусенко потрибни зараз при влади! В сих и вся иметь.... шоб бидлота занала свое стойло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus