USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Дон Гандон: Кадиров не був в Україні. Докази

16 Березня 2022 15:49
13 березня в російських телеграм-каналах з'явилась інформація про те, що Рамзан Кадиров перебуває в Україні і зустрівся з чеченськими силовиками, які беруть участь у війні проти України.

Пропагандисти опублікували відео, з якого зробили висновки, що Кадиров перебуває у семи кілометрах від української столиці, пише УП.

Радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович відреагував на ці повідомлення: «Зараз перевіряємо, чи це правда, але є інформація, що вчора його бачили у Грозному (столиця Чечні, – ред.). Але за добу можна і під Київ переїхати. Утім його поява нічого не вирішує. Буде інформація – знищимо. Не встановимо інформацію – знищимо наступного разу».

Рамзан Кадиров одразу відповів: «Чому якщо? Ти не бачив знімання чи я маю постукати у твої двері?»

Згодом по опівночі, вже 14 березня, у своєму телеграм-каналі Кадиров опублікував відео і заявив, що його знято в Гостомелі, що за 25 км від Києва.

Також він додав: «Шкутильгає ваша розвідка. На відео ми в Гостомелі. Днями були приблизно за 20 км від вас, київські нацики, а зараз ще ближче, і здогадайтеся, наскільки впритул ми наблизилися. Внесу інтригу: а може, ми вже в Києві і тільки чекаємо потрібної команди?»

За інформацією джерел УП в СБУ, Кадиров використовує два телефонні номери. Відповідно до даних українських мобільних операторів, за останні сім днів ці номери не під’єднувались у роумінгу до українських веж зв'язку.

За допомогою публічного онлайн-сервісу спробували дізнатися ІР-адресу, країну та місто, де перебуває номер телефона Кадирова. Цей сервіс генерує посилання, яке дозволяє виявити розташування номера, щойно користувач перейде за лінком.

При цьому користувач ні про що не здогадується, адже за лінком він переходить на звичайний сайт, зазначений у посиланні.
Написали Кадирову повідомлення у месенджері Telegram, назвалися журналісткою «РИА Новости» й додали посилання на статтю саме того дня, коли, зі слів Кадирова, він перебував в Україні та під Києвом.

Сервіс виявив таку геолокацію Кадирова: Російська Федерація, місто Грозний.
Відповідно до даних телефона Кадирова, заявляючи про начебто перебування під Києвом 13 березня, глава Чечні збрехав.

15 березня у своєму телеграм-каналі Кадиров опублікував відео, на якому він вже перебуває у Чечні.

Схоже, дон Гандон – лише TikTok-воїн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus