USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Донецька республіка» попросилася до Росії – ЗМІ

12 Травня 2014 18:49
Так звана Донецька народна республіка (ДНР) проголосила себе суверенною державою за підсумками псевдореферендуму про статус регіону і попросилися до складу РФ.

Відповідну заяву одного з лідерів сепаратистів поширюють російські інформагенції, - повідомляє ТСН.

Зокрема, російська інформагенція "Интерфакс" із посиланням на так званого співголову уряду сепаратистів Дениса Пушиліна інформує, що керівництво самопроголошеної "Донецької народної республіки" хоче приєднати власну псевдодержаву до Росії.

"Ми, народ Донецької народної республіки, за результатами референдуму, проведеного 11 травня, і ґрунтуючись на декларації про суверенітет ДНР, оголошуємо, що відтепер Донецька народна республіка є суверенною державою", - наводить російське ЗМІ слова Пушиліна.

Один із ватажків сепаратистів також заявив, що наступним кроком має бути приєднання Донецької області до Росії. "Просимо розглянути питання про входження Донецької народної республіки до складу Російської Федерації", - заявив він.

Нагадаємо, співробітник головного розвідувального управління Росії Ігор Гіркін, відомий під псевдонімом "Стрєлков", проголосив себе Верховним Головнокомандуючим і звернувся до Росії за військовою допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
НЕЛУЧАНИН Показати IP 12 Травня 2014 20:05
пуцюліни із сотоваріщі - чємодан, вакзал, маацква
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 12 Травня 2014 20:18
чємодан, вакзал, уэропа
саня до Анонім Показати IP 12 Травня 2014 21:27
.....и бородатая кончита в кумиры
ІСТИННА УКРАЇНКА Показати IP 12 Травня 2014 20:34
Ідіть у рабство до Росії. Їжте карточки як у Криму та відпочивайте на Магаданских островах. Винести на вилах і в товарняку до Московії відправити.
Дончанин до ІСТИННА УКРАЇНКА Показати IP 12 Травня 2014 21:44
Карточки в России обеспечивают малоимущим снижение цен на потребительские товары, вплоть до нулевой цены на некоторые категории этих товаров. Не во всех регионах России они используются. Но там, где они используются - они играют именно эту роль.
ІСТИННА УКРАЇНКА до Дончанин Показати IP 12 Травня 2014 22:15
А в Московії є малоімущі? Я думала ви туди так претесь бо там мажуть медом . Ото у вас і буде якраз ТОЙ регіон.
Дончанин до ІСТИННА УКРАЇНКА Показати IP 12 Травня 2014 22:37
Знаешь, мы все предпочли бы остаться в Украине. Но в данном случае стоит выбрать - с Россией либо против России, т.е. против славян.
ІСТИННА УКРАЇНКА до Дончанин Показати IP 12 Травня 2014 23:03
Мені здається що нам ні з Росією ні проти неї(війну почали вони) у нас своя дорога. Капітали у олігархів у Європі дітей теж там навчають нерухомість там купують а нас під Московію ложать.Я нехочу рівнятись на руских я хочу гідного життя .
Дончанин до ІСТИННА УКРАЇНКА Показати IP 12 Травня 2014 23:16
По поводу того, кто начал войну. На официальном сайте США еще в октябре 2013 года висел тендер на реконструкцию конкретных зданий Севастополя. А теперь пошевели мозгами и ответь на вопрос: "Когда в США знали об итогах "евромайдана"?
ІСТИННА УКРАЇНКА до Дончанин Показати IP 12 Травня 2014 23:32
Ну так!Рускі наші визволітєлі. Як Америка напала вони визволяли. Добре Путін вашим мозги пополоскав. США спланувала євромайдан та втечу Яника(вашого прєзідента) з кровнозаробленим баблом усіх українців.Я скажу одне: ми люди першого сорту з нами за бутилку водяри і три рубля не договоришся
Дончанин до ІСТИННА УКРАЇНКА Показати IP 13 Травня 2014 00:07
коментар було видалено
копия ДНР Показати IP 12 Травня 2014 21:10
24 августа 1991 года постановлением Верховной Рады УССР вместе с Актом провозглашения независимости Украины был объявлен референдум, назначенный на 1 декабря 1991 г., на который был поставлен вопрос о подтверждении акта о независимости от СССР. В голосовании приняли участие 84,18 % имеющих право голоса граждан Украины (31 891 742 человека). 28 804 071 (90,32 %) из них поддержали провозглашение независимости Украины. На русском языке Акт провозглашения независимости Украины звучит так: Исходя из смертельной опасности, нависшей над Украиной в связи с государственным переворотом в СССР 19 августа 1991 года, — продолжая тысячелетнюю традицию государственного строительства на Украине, — исходя из права на самоопределение, предусмотренного Уставом ООН и другими международно-правовыми документами, — осуществляя Декларацию о государственном суверенитете Украины, Верховный Совет Украинской Советской Социалистической Республики торжественно провозглашает независимость Украины и создание самостоятельного украинского государства — УКРАИНЫ. Территория Украины является неделимой и неприкосновенной. Отныне на территории Украины имеют силу исключительно Конституция и законы Украины. Этот акт вступает в силу с момента его одобрения. ВЕРХОВНАЯ РАДА УКРАИНЫ 24 августа 1991
Дончанин Показати IP 12 Травня 2014 21:47
А как ИМЕННО звучал вопрос на этом референдуме? Найди, если сможешь, и сравни с фейками, которыми тебе подобных кормят.
Я до ганДончанин Показати IP 12 Травня 2014 23:14
коментар було видалено
Дончанин до Я до ганДончанин Показати IP 12 Травня 2014 23:31
Если нечем возразить то переходим на хамство.
саня до Дончанин Показати IP 12 Травня 2014 23:53
поддерживаю! провал надежд после майдана и никчемность нынешней киевской власти дать ладу и объединить страну побуждают определенную часть украинцев к поиску виноватых (Путин, Крым, Юго-восток, сепаратисты), но все понимают, что это становится с каждым днем все примитивней (о чем уже де факто намекает Европа), поэтому из-за отсутсвия дальнейших планов относительно Украины, (а Тимошенко, Яценюк, Турчинов, Тигипко, Добкин, Коломойский, Ахметов и др. - это не то что было идеей майдана) остается только посылать всех и вся!
лютий Показати IP 13 Травня 2014 07:19
Я рахую,що таким автором як дончанин он же луганчанин і інше має займатись СБУ за розпалювання ворожнечі. Ви подивіться якою ненавистю до всього украінського просякнуті всі ці коментарі,вони там в Донецьку чи Луганську без паханата і совка не можуть жити і хочуть своєю писаниною нав"язати тут думку як добре буде з расеей!! Це явні провокатори ,якими мають займатись відповідні органи і нічого спільного в цих людей з Украіною не має і не може бути! Не коментуйте іхню брехню ,не робіть ім свято!!!!
вік до лютий Показати IP 13 Травня 2014 08:09
Лютий вже надворі травень-заспокойся,цвіти і пахни-перемога буде за східними людьми,які сказали своє слово і не продалися за печиво.
саня до лютий Показати IP 13 Травня 2014 08:38
предлагайте что-нибудь более конструктивное, а вашу песню о ворожнечу та паханат ми чули ще до майдана - теперь имеем результат внедрения подобных ваших идей, которые уже не актуальны для разрешения нынешней ситуации. Проблема сейчас не в Донбассе, проблема в Киеве-вот где сеется настоящая ворожнеча.
українка Показати IP 13 Травня 2014 09:44
Люди,чого у вас стільки ненависті і злості.Які ж ми вороги ми брати, ми виграли війну всі разом.Що ви робите молодь.Ветерани плачуть.Яка різниця де і з ким жити,лиш би мир був на землі і цвіли сади. Ви ж доведете світ до третьої світової.А тоді згорить Земля і всі діла на ній.Невже ви не розумієте в цій війні переможців не буде світ зійде з орбіти. Найцінніше-це життя.Ви лишаєте його один одного.Ну добрий вам Путін і Росія,то йдіть.Їдьте до них донецькі,луганські.Але ж ви ледачі,не хочете робити, а хочете добре жити.Ви,що думаєте вам Путін даром буде давати на водку ні,щоб щось мати потрібно працювати.Але ми розучились працювати, а тільки красти. Задумайтесь діти-Земля, це один дім для нас усіх.Подивіться на світ,який він гарний, на маленьких діточок,вони жити хочуть їх Бог посилає,не губіть один одного, я навіть уявити не можу,що росіяни мої вороги,вони ніколи ними не були.Це зробила інформаційна війна, зомбування людей.Зупиніться ,доки не пізно."Обніміться, брати мої,молю , вас благаю,,," Тарас Шевченко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus