USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Доньки не знають про смерть батька: в соцслужбі розповіли подробиці загибелі лучанина на ЛПЗ

21 Січня 2020 16:04
Чоловіка, який випав із вікна багатоповерхівки у Луцьку, поліція затримувала згідно з ухвалою суду. Оскільки він самостійно виховував двох дітей – доньок трьох та майже чотирьох років – до його помешкання прибули працівники соцслужби, аби після взяття громадянина під арешт, опікуватися дівчатками.

Нагадаємо, близько 12-ї години чоловік випав із вікна сьомого поверху багатоповерхівки, що на вулиці Дружби народів, 3 у Луцьку. Постраждалий від отриманих травм помер.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини керівник служби у справах дітей Федір Шульган, зранку працівникам соцслужби надійшло повідомлення з поліції про те, що нині вже покійного громадянина буде взято під арешт згідно з попередньою ухвалою суду.

Чоловік сам доглядав за двома малолітніми дітьми, оскільки їхня матір на сьогоднішній день теж перебуває в місці позбавлення волі. Тож після його затримання працівники соцслужби мали прилаштувати дівчаток.

Федір Шульган зазначив, що ухвалу про затримання чоловіка суд виніс ще в жовтні минулого року. Весь цей час чоловік уникав слідчих дій.
Керівник служби у справах дітей пригадав, що працівники соцслужби неодноразово приїздили до помешкання громадянина, аби дізнатися, в яких умовах перебувають діти, і лише раз їм відкрили двері.

«Наші працівники побачили, що було приготовано їсти, за дітьми чоловік доглядав як міг. Просив не забирати доньок, поки він на волі, – сказав Федір Шульган. – Ми чекали, коли його затримають, і сьогодні нам повідомили про те, що буде затримання і можна буде забрати дітей».

Після приїзду працівників соцслужби до помешкання померлого їм стало відомо, що чоловік забарикадувався в квартирі, тому додатково довелося викликати надзвичайників. Коли врешті чоловіка з квартири вивели поліцейські, працівники соцслужби розпочали одягати і збирати дітей.

«Потім до них підійшов працівник поліції і повідомив про нещасний випадок. Тож наші працівники чекали в квартирі більше 30 хвилин, поки заберуть тіло, аби не травмувати дітей», – зазначив Федір Шульган.

Він додав, що діти вже влаштовані в притулок і поки не знають про смерть батька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Народна прокуратура Показати IP 21 Січня 2020 16:53
Який злочин він вчинив, що суд дав дозвіл на взяття під варту, незважаючи на самостійне утримання двох малолітніх дітей?
Га Показати IP 21 Січня 2020 17:00
Як це працівники поліції виводили чоловіка, що той випав з 7 поверху?
123 до Га Показати IP 21 Січня 2020 19:31
А де кримінальна справа про недбале виконання службових обов'язків працівниками поліції? Як вони його вели що таке трапилось?
От до Га Показати IP 22 Січня 2020 01:17
Службова недбалість або зловживання владою...,. На суєцид навіть наркоман не піде, а особливо якщо він любить своїх дітей, на яких нема кому лишити.
Саша Показати IP 21 Січня 2020 19:41
вирвався і випригнув
Лучанка Показати IP 21 Січня 2020 20:02
Скот*
Всезнайко до Лучанка Показати IP 21 Січня 2020 21:37
Мусора?
Клава Показати IP 21 Січня 2020 20:23
Усі ознаки наркоманії ...
Лучанка Показати IP 21 Січня 2020 21:23
А що вікно без рами та без скла?
Володимир Показати IP 22 Січня 2020 15:58
А може це поліціянти з ним так розібралися?
Катя Показати IP 24 Січня 2020 00:00
Це більш змахує на доведення до самогубства.не було вже хлопцеві що втрачати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus