USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ВНУ імені Лесі Українки і Служба у справах дітей міськради підписали меморандум про співпрацю

4 Листопада 2023 07:28
Волинський національний університет імені Лесі Українки здійснюватиме співпрацю зі Службою у справах дітей Луцької міської ради. Відповідний договір підписав ректор Анатолій Цьось і начальник служби Федір Шульган.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

На зустрічі також була присутня завідувачка кафедри соціальної роботи та педагогіки вищої школи Світлана Чернета. Вона зазначила, що Служба у справах дітей співпрацювала з кафедрою, а підписання меморандуму поглибить спільну та взаємовигідну роботу.
Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме із Департаментом соцполітики міськради

«Із превеликим задоволенням підпишу цей документ, бо така співпраця – основа розвитку наших студентів», – сказав Анатолій Цьось.

Федір Шульган також підкреслив, що радий співробітництву з Університетом і зацікавлений у його розвитку. «Ми будемо старатися, щоб студенти на практиці бачили, чим займаються соціальні служби в Луцьку, знали специфіку роботи, що потрібно, щоб приносити користь людям. На жаль, соціальна робота зараз виходить на перший план і багато людей потребують допомоги», – сказав Федір Шульган.

Читати ще: Луцький виш співпрацюватиме з управлінням соцслужб для сім’ї, дітей та молоді міськради
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus