USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Доньці атовця з Волині терміново збирають кошти на імпланти

11 Липня 2020 07:00
13-річній доньці волинського атовця терміново потрібні кошти на імпланти. У дівчинки – вроджена вада розвитку шийно-грудного відділу хребта.

Про це повідомляють на сторінці Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

«ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА ДИТИНІ ВОЇНА 51 ОМБР МЕЛЬНИКА ЛЕОНІДА!!!

Доні Наталі 13 років. Живуть у смт Мар’янівка Волинської області Горохівського району.

У дівчинки вроджена вада розвитку шийно-грудного відділу хребта, остеогенний сколіоз. Стан різко погіршився в підлітковий період.

В середині жовтня 2019 року батьки звернулися в Луцьку дитячу лікарню до травматолога зі скаргою на сильний біль в спині і в області шиї. Лікар скерував дівчинку на КТ і ренген, після чого порадив звернутися до нейрохірурга.

Батьки знайшли одного з найкращих – професора Курілця Ігоря Ігоровича. Після проведених додаткових обстежень хірург порадив ставити американський імплант в хребет. Як грім серед ясного неба для батьків – треба рятувати дитину, а ціна імпланта – 120 000 грн!

Мама Іванна – продавець, тато працює після АТО на будівництві, для них ця сума дуже велика. Родина заробляє, збирає кошти. Втрутився карантин, вдарив по кишені! А дорогоцінний час невпинно минає.

17 липня чергова зустріч з професором Курільцем, буде призначено дату операції. А коштів на імплант не вистачає! Батьки у розпачі і вперше вирішили звернутися за допомогою до добрих людей.

Наталочка дуже хороша дівчинка. Любить малювати, доглядати домашніх тварин, особливо котиків.

Сім’я просить всіх небайдужих допомогти зібрати гроші на імплант!

Хай кожна копієчка, пожертвувана для їхньої Наталочки, повернеться вам ПРИМНОЖЕНОЮ», – йдеться у дописі.

Картка ПриватБанку

5168 7427 1882 2178

Мельник Іванна Володимирівна

0969892961
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ира Показати IP 11 Липня 2020 09:45
Жаль людей, но есть такое понятие, как кредит в банке. Постепенно рассчитаются. Вечно все попрошайничают. И обратиться в фонды, как участнику войны. В чем проблема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus