USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Доньці Москвича відмовляють через батька

24 Квітня 2012 09:59
Члени земельної комісії міськради переконані, що не слід віддавати в оренду Ользі Москвич земельну ділянку під зупинкою «Центральний ринок» у Луцьку.
Відповідне рішення депутати ухвалили під час засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 23 квітня.
Як розповів начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, Ольга Москвич ‒ донька екс-депутата міськради Дмитра Москвича ‒ власниця споруди, розташованої на зупинці громадського транспорту «Центральний ринок». Батько нібито продав їй цю нерухомість, і вона звернулася до міськради з проханням надати їй в оренду земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином. Зі слів Шабали, боргів з оплати за оренду ділянки попереднім власником Ольга Москвич не має, адже їх погасив її батько.
Тим часом заступник міського голови Лариса Соколовська висловилася проти надання дозволу на оренду ділянки: «Це жах, а не запинка! Ми вже з обленерго кабелі там відключали. Москвич не реагує на зауваження влади!»
Шабала також зауважив, що договір оренди ділянки, що був укладений з Дмитром Москвичем, діє до кінця серпня цього року. Попри те, що власником споруди стала Ольга Москвич, договір не втрачає сили. Що ж до подальших дій влади, то поки члени земельної комісії вирішили відмовити у наданні земельної ділянки в оренду доньці екс-депутата міськради.
Головний аргумент – через те, що попередній власник споруди систематично порушував законодавство під час користування спорудою і не утримував у належному стані зупинку громадського транспорту.
Щоправда, Шабала застеріг обранців громади від такого формулювання причин відмови, адже Ольга Москвич – новий власник і за дії попереднього не відповідає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Московский турист Показати IP 24 Квітня 2012 10:05
Не знаю, что это за москвичи у вас тут этой "запинкой" владеют-распоряжаются, в Москве бы с ними не миндальничали! Руины напелеоновских времён!! Позор архитектору, санстанции и горсовету!!!
ВІТАЛІЙ Показати IP 24 Квітня 2012 10:05
Правильно, такому гаду нічого давать не треба, молодці підтримую. А кравчку обіцяв за пів-року навксти лад біля бригантини і що де той порядок????????
ЛУЧАНКА Показати IP 24 Квітня 2012 13:43
ДА УЖ ЧТО ДЕЛАЕТСЯ НА ОСТАНОВКЕ НА РОВЕНСЬКОЙ ТАКОЙ ЖЕ БАРДАК КАК И НА СТАРОМ РЫНКЕ.
Знаючий Показати IP 24 Квітня 2012 14:05
Взагалі видно елементарну правову безграмотність депутатів і Соколовської. Кожен (і дитина, і батько) дорослий відповідає сам за себе. Я не прихильник Москвича, але якщо відмовляти в оренді, то не можна посилатися "бо в тебе такий батько", а слід було знайти інші аргументи. Так елементарно можна взути міськраду через суд.
))) до Знаючий Показати IP 24 Квітня 2012 15:17
+100500
отакої Показати IP 24 Квітня 2012 15:40
відмовити може і треба було - але не з таким підлим та принизливим для дівчини формулюванням.Відколи діти відповідають за батьків? п Соколовська мине не так багато часу і ваші діти також будуть відповідати за ваші діла і вчинки? На місці цієї дівчини я б подала на Соколовську до суду .або примусила б публічно вибачитися -бо треба думати головою перед тим як ляпати язиком будучи на держ.службі.
Знаючий Показати IP 24 Квітня 2012 16:56
Хоча може то стратегія й була така: продати дочці (знаючи про майбутню відмову для себе)і в разі відмови оскаржувати рішення. Весь негатив списувати на попереднього власника. Юридично хитро. Міська влада "клюнула", депутати і Соколовська наговорили такого, що можна вважати упередженим ставленням до конкретної особи... Отож тепер представників влади слід провчити :) Почали - продовжуйте. Провчіть :)
Совість Волині Показати IP 25 Квітня 2012 13:11
Кузьмич, подай на них в суд и всё решишь!!!!
Правозахисник Показати IP 25 Квітня 2012 20:11
В порядку черги, є громаедяни, якіц зверптались за видліленням землі ще коли ця ...-Мосвича дочка пішки під стіл лазила - до цих пір не отримали землі. А Молсквуич награбив ще при першій ходці до влади Кривицького - хватить, а то Москвичі можуть подавитись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus