USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Москвич каже, що Кравчук його не любить

22 Липня 2011 10:49
Луцький підприємець Дмитро Москвич заявляє, що у Луцькраді перешкоджають його бізнесу, але чому – бізнесмен каже, що не знає.

Як розповів підприємець та колишній депутат Луцької міськради телеканалу «Аверс» 21 липня, останнім часом луцька мерія не дає йому проходу – намагається знести малі архітектурні форми, що належать Москвичу.

«Була комісія в понеділок (18 липня, «ВН»), перевірила всі документи і не знайшла нічого. Почалась історія з цим всім, як став заступником міського голови Святослав Кравчук. Я впевнений, в нього до мене особиста неприязнь», – розповів Москвич.

Він каже, що Кравчук цілеспрямовано заважає працювати» його бізнесу.

«Протягом всього періоду, коли Кравчук знаходиться при владі, крім Москвича, він не однієї більше фамілії не знає. Я думаю, що це його особиста упередженість», – заявив він.

При тому причини знесення об’єктів підприємець не розуміє, переконує, що працює нормально.

«Ніякої аргументації. Я так сказав. Я так хочу. Це незаконно. А мені кажуть судитися. Почекайте, дайте мені документ, щоб я міг з вами судитися. В мене ні одного документу, ні одного припису немає. То вони написали моїм орендарям про знесення», – обурюється Москвич.

«Я прошу Святослава Кравчука зреагувати на те, коли хтось вище нього рангом скаже, що знести його хату, бо хтось хоче так. Як він буде реагувати?» – говорить він.

Один з кіосків у Москвича орендує місцевий підприємець Орест Пальчук, який тепер змушений чатувати біля свого магазину, оскільки щодня тут перевірки. Якщо так буде і надалі, переконує орендар, то він піде до суду.

«Причина мені невідома. Я не розумію, як можна знести, якщо воно перебуває в оренді. Я ж не є власником. Якби я був власником, то таке рішення виконкому до мене застосовувалося б. І це було б правомірно, звичайно», – каже Пальчук.

«Останній тиждень кожного дня приходять комісії, муніципальна дружина, хтось з міської ради, юристи. Пробують закрити, заважають роботі», – переконує він.

Нагадаємо, в луцькій мерії неодноразово скаржились на підприємця Москвича, зокрема, через те, що він недобросовісно платить за користування міською землею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хвищук Показати IP 22 Липня 2011 11:29
Бо Москвич перебиває бізнес самому Кравчуку ,а точніше його сину,він має пряме відношення до фірми "Форнетті",яка теж торгує аналогічним товаром.Оце корупція!!!Чистої води корупція,а Романюк чи не знає чи просто очі закриває.
ліберал2 Показати IP 22 Липня 2011 11:31
Я думаю не тільки у Кравчука до Москвича неприязнь, а у будь-якої людини, якій непосчастило з ним мати справу..
незаангажований до ліберал2 Показати IP 22 Липня 2011 14:35
підтримую вас повністю, оскільки знаючи його особисто скажу,що в попередній каденції міської ради, такого рвача, хабарника, х..ла і б..ла годі було найти
Віталій Ляцевич Показати IP 22 Липня 2011 12:19
Якщо пан Кравчук дійсно наведе порядок з зупинкою, бригантиною і т.д. З мене поляна... Тоді дійсно можна говорити про повагу та характердо вищезгаданого керівника.......
москвич Показати IP 22 Липня 2011 19:09
Земля кругла.Краще скажіть йому особисто,а так просто подібне на шавок і.т.д.
Віталій Ляцевич Показати IP 25 Липня 2011 08:08
разів 5-ть говорив......
Сергій Показати IP 2 Серпня 2011 22:48
Поляна.......Все повинно бути по закону , а не хочу знесу, хочу поставлю свого кіоска. хочу посажу......порядність має бути на першому місці!!А в нас на Волині так "Маю владу -немаю міри"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus