USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дорога життя: медики розповіли, як везли з Луцька до Києва важкохворе немовля

7 Листопада 2017 23:29
Більше 7 годин бригада медиків долала шлях з Луцька до Києва, транспортуючи маленьку пацієнтку. Декілька разів доводилось зупинятись для того, аби зробити санацію дихальних шляхів та погодувати дитинку.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Перевезення пацієнтки з обласного дитячого ТМО у Київську дитячу клінічну лікарню №7 було складним і тривалим. Із м. Луцька лікарська бригада ЕМД №15 Луцького відділення №2 з маленькою пацієнткою виїхали о 02.20, а в м. Київ прибули аж через 7год - о 09.30.

«Через важкий стан крихітки (наявність трахеостоми), медикам необхідно було багаторазово зупиняти санітарний автомобіль для виконання необхідних маніпуляцій: санації дихальних шляхів, годування тощо. Лікарем ЕМД здійснювався постійний контроль за параметрами серцево-судинної та дихальної систем.

Санітарні автомобілі ЕМД, які транспортують важкохворих немовлят забезпечені усіма необхідними лікарськими засобами, медичним обладнанням для надання медичної допомоги під час тривалого транспортування», - повідомляють медики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
місцевий Показати IP 11 Листопада 2017 21:57
а де ж спеціальні дитячі перевозочні авто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus