USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дорогу біля Олики відремонтують за 84 млн

31 Липня 2020 20:29
Протягом року заплановано здійснити капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О030535 Олика–Н-22–Дерно–Олика у Волинській області.

Відкриті торги для визначення підрядника вже оголосило державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 серпня, коли й заплановано розпочати аукціон.

Очікувана вартість ремонту становить 83,812 мільйона гривень.

За ці кошти мають зробити наступне: видалення придорожніх насаджень, демонтаж дорожніх знаків, розбирання покриття автобусних зупинок, тротуарів, очистка водовідвідних споруд, досипка земляного полотна, подовження та очищення залізобетонних труб, ремонт мосту, встановлення на мості перильного огородження, влаштування дорожнього одягу, улаштування водоскидних споруд, облаштування автобусних зупинок і посадкових майданчиків, улаштування з’їздів, облаштування пішохідних і велосипедних доріжок, встановлення оцинкованого бар’єрного огородження, напрямних стовпчиків і дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, зовнішнє освітлення дороги, пусконалагоджувальні роботи.

Ці роботи заплановані на ділянці дороги між 0,9 км і 8,05 км.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, у тому числі двох автогрейдерів, 8 самоскидів, бульдозера, 6 дорожніх котків, поливально-мийної машини, двох навантажувачів, двох асфальтоукладачів, трьох екскаваторів, двох автогудронаторів, двох бортових автомобілів, екскаватора на гусеничному ходу, двох кранів, маркірувальної машини, двох тракторів, установки для забивання стояків бар’єрного огородження, дорожньої фрези, а також асфальтобетонного заводу, працівників відповідної кваліфікації, зокрема 8 дорожніх робітників, 38 машиністів, водіїв авто- та спецтранспорту, інженера, виконроба, майстра та інженера з якості, та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів і фінансової спроможності.

Капітальний ремонт дороги хочуть завершити до кінця наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
555 Показати IP 2 Серпня 2020 12:57
А ось і робота для нового асфальтного заводу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus