USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дорогу до нового пункту пропуску на Волині відремонтують у 2021 році

10 Березня 2020 17:32
Дороги у Волинській області, що ведуть до інтеграційного центру «Замлиння» та до потенційного пункту пропуску через українсько-польський кордон «Адамчуки», планують відремонтувати лише у 2021 році.

Про це йшлося 10 березня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства.

Депутат облради Юрій Гупало нагадав, що на минулій сесії облради він озвучував запити з проханням передбачити кошти на ремонт цих двох доріг: О-031065 Висоцьк–Терехи–Приріччя–Замлиння–Штунь–Радехів та Старовойтове–Адамчуки.

Читайте ще: Хочуть відремонтувати дорогу до Інтеграційного центру на Волині

Обранець громади наголосив, що, до прикладу, Інтеграційний центр «Замлиння» щороку відвідує молодь, зокрема з Польщі, а на стратегічній важливості дороги до Адамчуків, своєю чергою, наголошував навіть президент. Також зауважив, що ремонт цього автошляху дозволить у майбутньому відрити новий пункт пропуску через кордон, який працюватиме на постійній основі.
Заступниця керівника управління капітального будівництва, керівниця планово-виробничого відділу департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації Наталія Семенова розповіла, що інші ділянки дороги О 031600 Шацьк–Залісся–Грабове–Старовойтове–М-0 включені в перелік доріг, фінансування у 2020 році яких здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету. На окремих ділянках зазначеної автомобільної дороги заплановано у 2020 році провести капітальний ремонт і передбачено фінансування в розмірі 11,577 мільйона гривень.
Голова комісії, депутат Юрій Цейко запропонував звернутися до голови Волинської облдержадміністрацій Юрія Погуляйка з проханням внести зміни до відповідної програми, аби стало можливим включення згаданих доріг до переліку тих, які ремонтуватимуть у 2021 році, а також передбачити кошти на їх ремонт.

Члени комісії підтримали цю пропозицію більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus