USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Дорогу Ковель-Ягодин ремонтуватимуть за європейські кошти

27 Квітня 2017 16:13
Державне агентство автомобільних доріг України домовилося з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) про фінансування проекту реконструкції міжнародної автомобільної дороги М-07/Е-373 Київ-Ковель-Варшава, яка веде до КПП на українсько-польському кордоні, інформують у прес-службі “Укравтодору”.

Так, зокрема, йдеться про можливість реконструкції ділянки дороги від Ковеля до КПП “Ягодин” і доведення її до першої технічної категорії з чотирма смугами руху.

Очікується, що фінансування проекту здійснюватиметься за схемою 50/50 за рахунок кредитних коштів ЄІБ і грантових коштів ЄС. Ці проекти обрано з 11 раніше запропонованих до розгляду.

Ділянка дороги від Ковеля до МАПП “Ягодин” має високу інтенсивність руху. “Ягодин” є найбільшим в Україні пунктом пропуску, через який проходить понад 1,5 млн авто на рік, 300 тис. із них – вантажівки.

Своєю чергою, нагадаємо, польський уряд виділив 100 млн євро на модернізацію української транспортної інфраструктури. Із зазначеної суми 68 млн євро повинно бути спрямоване на поліпшення якості автодоріг.

Серед доріг, які планують відремонтувати за ці гроші, - траса Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus