USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дорогу на Ковельщині відремонтують майже за 23 мільйони

4 Травня 2021 17:33
У Ковельському районі запланували поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О030642 Ковель – Білашів – Перковичі.

Відкриті торги для пошуку підрядника на платформі Prozorro оголосило державне підприємство «Служба автомобільних доріг у Волинській області». Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 31 травня, а аукціон розпочнеться 6 липня.

Очікувана вартість робіт становить 22 810 370 гривень.

Ідеться про ремонт дороги на ділянці 3,4-11,57 кілометра.

Роботи включатимуть видалення порослі кущів, виправлення поздовжнього та поперечного профілів земляного полотна, влаштування присипних узбіч, риття водовідвідних канав, котловану, укладання водопропускних труб, улаштування гідроізоляції, укріплення укосів і русла, очищення отворів водопропускних труб, улаштування дорожнього одягу з щебеневих основ, бітуму та гарячих асфальтобетонних сумішей, облаштування автобусних зупинок, улаштування з’їздів, встановлення напрямних стовпчиків і дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, власного або орендованого асфальтобетонного заводу, фінансової спроможності та досвіду виконання аналогічних робіт.

Поточний середній ремонт хочуть завершити до 31 грудня 2022 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus