USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дорогу Устилуг-Володимир-Волинський відремонтують цього року

19 Лютого 2018 15:09
Роботу з підготовки документації українсько-польського проекту щодо ремонту дороги Устилуг-Володимир-Волинський завершили. Фінансування та виконання робіт мають відбутися цього року.

Про це йшлося під час оперативної наради за участю голови облдержадміністрації Володимир Гунчик 19 лютого.

«Щодо проекту Україна-Польща, то з нашої і польської сторони все готово, потрібне лише фінансування. «Укравтодор та Кабмін підтвердили, що всі необхідні погодження вже є. Ймовірно, що ремонт виконуватиме іноземна фірма, тому уточнюються питання щодо податку на додану вартість. Думаю, що цього року вже завершимо ремонт дороги Устилуг-Володимир-Волинський», - інформував Володимир Гунчик.

Під час наради також йшлося про те, що ОДА планує розподілити бюджетні лишки й про те, що держава боргує Волині за субсидії близько 300 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимирянин Показати IP 19 Лютого 2018 15:21
БЛА БЛА БЛА... З виділених коштів роздерибанять половину, а на решту зроблять косметичний ремонт, якиї і зими не проживе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus