USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дорожнє покриття на вулиці Клима Савури відновить КП «Луцькводоканал»

5 Серпня 2019 15:43
Нещодавно у соціальних мережах та місцевих інтернет-виданнях поширили інформацію щодо неналежного ремонту дорожнього покриття на вулиці Клима Савури, інформують у пресслужбі КП «Луцькводоканал».

Через аварії водогону на цій вулиці відбувались ремонтні роботи, а «Луцькводоканал» зобов’язаний відновлювати дорожнє покриття після завершення всіх ремонтних робіт. Для цього замовляють послуги підрядних організацій.

У цьому випадку роботи з відновлення дорожнього покриття взяло на себе підприємство «МП Шлях», яке усуне всі наявні ушкодження. Жодного акту здачі-прийняття робіт не буде підписано доти, доки роботи не будуть доведені до якісного завершення. Щодо появи ушкоджень – вони викликані складною аварійною ситуацією на цій ділянці водогону і найближчим часом їх обіцяють усунути.

Проблема на вул. Клима Савури була виявлена одразу після виконання робіт, висунуті претензії до підрядника, який зобов′язався усунути всі порушення. Це питання перебуває на постійному контролі КП «Луцькводоканал».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus