USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДП «Волиньвугілля» знаходиться у процедурі банкрутства

17 Березня 2017 12:19
Господарський суд Волинської області почав процедуру банкрутства державного підприємства «Волиньвугілля».

Про це свідчать дані Єдиного держреєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Міністерства юстиції, повідомляє БізнесЦензор з посиланням на Українські Новини.

Держпідприємство знаходиться в процедурі банкрутства з 2 березня. Банкрутство було розпочато за позовом держпідприємства «Регіональні електричні мережі», яке з 7 грудня 2015 року також знаходиться в процедурі банкрутства.

Сумарна вимога ДП «Регіональні електричні мережі» до «Волиньвугілля» складає 12,7 млн ​​грн, прицьомудопервісногопозову «Регіональних електричних мереж» приєдналися ТОВ «Інститут екологічних технологій Донбасу» (вимоги — 856,8 тис. грн) та ПП «Схід-Інвестбуд-Сервіс» (477,2 тис. грн).

Позов про банкрутство ДП «Волиньвугілля» був поданий на початку лютого паралельно з позовом до державного вугледобувного підприємства «Львіввугілля».

Станом на 15 березня ДП «Львіввугілля» ще не знаходиться в процедурі банкрутства, розгляд позову ДП «Регіональні електричні мережі» триває.

Крім того, ДП «Регіональні електричні мережі» подало позов про банкрутство ДП «Передпускова дирекція шахти №10″ Нововолинська» (рішення про початок банкрутства ще не прийнято).

Як повідомлялося, «Регіональні електричні мережі», так само як «Львіввугілля» та «Волиньвугілля», курує Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

ДП «Регіональні електричні мережі» займається поставками електроенергії на вугільні шахти.

У наприкінці 2015 року Господарський суд Київської області розпочав процедуру його банкрутства за заявою самого підприємства. У 2016 році ДП «Волиньвугілля» видобуло 185,42 тис. тонн вугілля газової групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
911 Показати IP 17 Березня 2017 12:59
Це спроба ПОРОХА нашого ліквідувати Волиньвугілля за длч того щоб возити з ДНР вугілля.Ось вам і правда.
Анонім до 911 Показати IP 17 Березня 2017 17:51
Насралик рулить!
Анатоль_ Показати IP 17 Березня 2017 14:05
То ДП люди вже давненько називають ДП "волиньБЕЗвугілля", але начальство там сите та всім задоволене!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus