USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Драгер «показав у небо»: у Луцьку затримали водія, рівень алкоголю у крові якого перевищував норму у 25 разів

4 Травня 2021 20:55
Небайдужий повідомив патрульним про п'яного водія, в якого Dräger «показав в небо».

Не всі водії святкують світле свято Пасхи відповідально, йдеться на сторінці патрульної поліції Волині. От у неділю, близько 22 години, надійшло повідомлення від заявника про те, що від одного із закладів, що знаходиться за Луцьком, керманич Mercedes-Benz Vito рушив до міста. При тому водій порушує ПДР і знаходиться у стані алкогольного сп’яніння.

Патрулюючи на вулиці Боженка, інспектори помітили вказаний транспортний засіб. Під час спілкування із 38-річним кермувальником, патрульні дійсно виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки у присутності двох свідків. Результат позитивний – понад 5,00 проміле, що визначено технічною характеристикою даного приладу (перевищення допустимої норми в 25 разів).

На водія патрульні склали адміністративний матеріал за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Експерт ВОЗу Показати IP 4 Травня 2021 22:10
Після того всього треба драгеру робити нову сертифікацію в ліцензованій лабораторії в ЄС ! Бо після такого дмухання в ньому контакти окислились, акумулятор вибухнув, кабель перегорів, USB-порт розплавився, а пікселі з монітора повисипались патрульному прямо в бейсболку ! А шоферюга, блін, їде хоч би хни ! Каже: хай знають наших !
Нік Показати IP 5 Травня 2021 20:42
Він би вмер від такої дози. Нехай провіряють свої драгери.
Експерт Показати IP 6 Травня 2021 02:10
Бувало Таке що водитель вообще не употреблял, то есть совсем пьян по дачику но не бухал, а проблема в еде, бывает что в желудке она просто забродит и превратится в спирт, но закон говорит что употреблять нельзя, то есть осудят не виновного
Пілот до Експерт Показати IP 6 Травня 2021 14:30
Що ти ліпиш?!
БВП до Експерт Показати IP 6 Травня 2021 14:46
Взагалі так, але не зовсім. Часта спирту у крові, може залишитись після гулянки (чи просто вживання спритних напоїв - у тому числі й слабоалкогольних). Час, за який алкоголь "виходить" з організму - 3 доби, в залежності від людини. Тобто, якщо ти пив у середу, а у п'ятницю сів за кермо і тебе спинили - є шанс того, що Драгер покаже Н-ну кількість проміле, однак, якщо співробітники є кваліфіковані - то вони запитають, чи не вживали ви алкоголь протягом, наприклад, 2-4 днів. Якщо ж і будуть якісь підозри, у працівників Поліції, то вони повинні запропонувати пройти тест, чи дійсно ви у стані алкогольного сп'яніння\вживали перед дорогою. Тому тут не все так однозначно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus